BusPlana continua la renovació de la seva flota d’autocars

BusPlana continua renovant la flota d’autocars i ha presentat a Vila-seca 3 nous vehicles de doble pis. Els nous busos tenen 99 places per viatgers cadascun, gairebé el doble de capacitat que un autocar convencional, i afavoreixen l’estalvi energètic.

Els tres autocars han suposat una inversió d’un milió i mig d’euros per a Grup Plana i faran els trajectes de Costa Daurada – Tarragona  – Barcelona Ciutat.

Josep Albert Vallcorba, president del Grup Plana, ha destacat que els nous vehicles han estat dissenyats expressament per a la companyia i compten amb mesures que milloren la sostenibilitat i la seguretat: “Estrenem aquests busos amb la il·lusió de poder donar el millor servei possible a la ciutadania”.

Per la seva banda, Pere Segura, alcalde de Vila-seca, ha posat de manifest la importància de reforçar el transport públic entre la Costa Daurada i la ciutat de Barcelona a les portes de l’estiu.

En aquest sentit, Oriol Martori, director general de Transports i Mobilitat, ha assenyalat l’esforç de renovació constant del Grup Plana. “En un context de creixement del transport de passatgers per carretera, necessitem empreses amb aquest esperit de qualitat i superació que demostra Grup Plana”, ha assegurat.

Autobusos adaptats

Els autocars, marca Scania i amb carrosseria de la catalana Beulas, estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda i disposen de sistemes de seguretat activa i passiva d’última generació. Inclús disposen de sistemes de càmera per cobrir angles morts i cinturons de seguretat adaptables segons l’alçada de l’usuari.

Certificació ambiental

Els tres vehicles compten amb la certificació ambiental Euro 6E, la més exigent actualment, que garanteix la màxima limitació de les emissions.

L’Euro6 significa una reducció del 80 % dels òxids nitrosos (NOx) i d’un 66 % de les partícules contaminants (PM), respecte a la ja molt exigent normativa mediambiental Euro 5.

Renovació constant de la flota

Grup Plana va substituir l’any passat 100 autocars i aquest any té previst renovar-ne 70 més; apostant per una flota Euro6, seguint el seu ferm compromís amb el medi ambient.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.