CaixaBank s’incorpora al Clúster TIC Catalunya Sud

CaixaBank DayOne ha formalitzat la seva incorporació al Clúster TIC Catalunya Sud com a partner Gold aquest mes de febrer. La divisió especialitzada de CaixaBank per donar suport, desenvolupar i acompanyar empreses joves, de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global aposta per l’ecosistema del TIC Sud amb la voluntat de tenir un contacte proper amb les empreses del sector TIC del territori i donar suport al desenvolupament de la innovació i l’emprenedoria tecnològica al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre. Mitjançant aquesta col·laboració es potencia de manera activa el suport al teixit empresarial més innovador, buscant sinèrgies en el camp de l’emprenedoria i la innovació tecnològica, així com el desenvolupament econòmic, prioritzant la qualitat, l’eficiència, la transformació digital i l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques.
El president del Clúster TIC Catalunya Sud i CEO de Movertis, Pablo Mazón, ha remarcat que “l’aposta de grans corporacions pel TIC Sud reforça el projecte i els seus objectius, entre els quals hi ha facilitar els millors serveis i condicions per les empreses associades en tots els àmbits”.
Per la seva banda, el Director Territorial CaixaBank a Catalunya, Josep Maria Gonzàlez, ha destacat que “aquest acord de col·laboració amb el Clúster TIC Catalunya Sud i la implantació del model DayOne a Catalunya suposa un pas més en l’estratègia de la nostra entitat d’oferir un model de banca especialitzada per segments, ajustada a les necessitats de cada perfil de client. En el cas de les start-ups i scale-ups, aquesta especialització suposa oferir un servei amb nous plantejaments, orientat a tots els agents de l’ecosistema d’innovació, i aprofitant la valuosa experiència en el treball amb emprenedors i empreses que té CaixaBank”.
La incorporació s’ha formalitzat en el marc del DayOne Innovation Summit 4YFN al Mobile World Congress 2024 Barcelona on el president del TIC Sud i CEO de Movertis, Pablo Mazón, ha format part del jurat dels Premis Emprèn XXI.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.