CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus acompanyen les empreses en la seva sortida als mercats exteriors

entrada cambra de comerç de reus

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus renoven l’acord per treballar plegats en la internacionalització de les empreses de l’àmbit territorial de la cambra

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors en l’àmbit de la internacionalització.  

El conveni inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la Cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris de l’àmbit territorial de la cambra reusenca participants a les missions comercials que programi l’entitat cameral.

L’acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus solia incloure també el patrocini dels Premis Cambra. Aquest any, els Premis es converteixen en un reconeixement a les empreses que han participat del programa extraordinari de mecenatge de la Cambra. Els efectes de la pandèmia han obligat la Cambra a replantejar la celebració dels Premis Cambra, que s’han transformat en aquest homenatge, que patrocinarà també CaixaBank.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha agraït el suport de CaixaBank que permet incidir directament en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha reiterat el suport de l’entitat financera a la cambra reusenca i a les empreses del territori.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.