CaixaBank inaugura l’oficina de nou model A Pintor Fortuny a Reus

• La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, presideixen l’acte.

• Més d’un centenar de clients de l’oficina assisteixen a la inauguració, que aplega una nodrida representació dels principals agents econòmics de la ciutat.

Reus, 12 de setembre de 2016.– La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, van inaugurar ahir l’oficina de CaixaBank A Pintor Fortuny. Es tracta d’un nou concepte d’oficina que desenvolupa un model de relació amb els clients que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. El nou punt d’atenció, situat a la Plaça Pintor Fortuny, va obrir les portes el passat 11 de juliol. La nova oficina confirma l’aposta de l’entitat per la demarcació – és la quinzena que s’ha obert a Espanya, després de Sevilla, Pamplona, València, Santa Cruz de Tenerife, Zaragoza, Bilbao, Palma, Màlaga, Tudela, Estella-Lizarra, Girona, Eivissa i Tarragona- i consolida a CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei.

A Pintor Fortuny, que té una innovadora i dinàmica distribució d’espais en 600 m2, compta amb 16 empleats i gestiona uns 9.000 clients. A més, l’oficina tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d’aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l’experiència de compra del client dins l’oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d’oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Personal i Privada.

Amb aquest objectiu, disposa d’àmplies zones diferenciades: per a l’atenció personalitzada i l’atenció especialitzada; una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; i un espai dedicat a l’aparadorisme virtual.

El disseny de l’oficina s’ha realitzat sobre la base de les conclusions de diversos test amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que anés l’oficina del futur.