CaixaBank inaugura l’oficina de nou model A Pintor Fortuny a Reus

• La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, presideixen l’acte.

• Més d’un centenar de clients de l’oficina assisteixen a la inauguració, que aplega una nodrida representació dels principals agents econòmics de la ciutat.

Reus, 12 de setembre de 2016.– La primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, van inaugurar ahir l’oficina de CaixaBank A Pintor Fortuny. Es tracta d’un nou concepte d’oficina que desenvolupa un model de relació amb els clients que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. El nou punt d’atenció, situat a la Plaça Pintor Fortuny, va obrir les portes el passat 11 de juliol. La nova oficina confirma l’aposta de l’entitat per la demarcació – és la quinzena que s’ha obert a Espanya, després de Sevilla, Pamplona, València, Santa Cruz de Tenerife, Zaragoza, Bilbao, Palma, Màlaga, Tudela, Estella-Lizarra, Girona, Eivissa i Tarragona- i consolida a CaixaBank com un referent en innovació i en qualitat de servei.

A Pintor Fortuny, que té una innovadora i dinàmica distribució d’espais en 600 m2, compta amb 16 empleats i gestiona uns 9.000 clients. A més, l’oficina tracta de donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i d’aproximar-se al món del comerç “retail”, buscant millorar l’experiència de compra del client dins l’oficina. CaixaBank aspira amb aquest model d’oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Personal i Privada.

Amb aquest objectiu, disposa d’àmplies zones diferenciades: per a l’atenció personalitzada i l’atenció especialitzada; una zona central amb suports tecnològics i elements interactius; i un espai dedicat a l’aparadorisme virtual.

El disseny de l’oficina s’ha realitzat sobre la base de les conclusions de diversos test amb clients, empleats i persones no clients que van aportar les seves opinions sobre com volien que anés l’oficina del futur.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.