Exprohabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, novetat d’exproReus

Exprohabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, novetat d’exproReus

firaReus organitza Exprohabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada que es realitzarà els mateixos dies de la fira multisectorial, del 8 al 12 d’octubre, a l’espai del Foyer Marià Fortuny. La Fira Immobiliària neix amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma comercial de referència del sector immobiliari a la demarcació. Exprohabitatge confia en atraure compradors de primer habitatge, segona residència, locals i aparcaments, i també a propietaris d’immobles interessats en el mercat de lloguer.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, creu que «des de firaReus s’ha de donar resposta a les tendències del mercat. En aquesta edició les dades de recuperació ens han fet apostar pel sector immobiliari».

Segons un informe del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona fet públic recentment el sector de la construcció a la demarcació va tancar el darrer any amb un creixement del 4%, i l’obra nova ha crescut en més d’un 80%, mentre que les millores i rehabilitacions d’habitatges han augmentat en un 30%. El nombre d’hipoteques també ha crescut en un 34% a l’Estat Espanyol, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística.

«exproReus és l’espai més indicat per la primera edició de les noves fires i salons que es plantegen des de firaReus i creiem que és el millor aparador que podria tenir la fira immobiliària», segons el President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

El perfil dels expositors previst a Exprohabitatge és el de promotors, cooperatives, agències, consultores, entitats financeres, associacions professionals i portals especialitzats, entre d’altres.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.