LA CAMBRA I BANC SABADELL TREBALLARAN CONJUNTAMENT PER AJUDAR A LES EMPRESES I ALS EMPRENEDORS DEL TERRITORI

El conveni signat avui, contempla el suport l’entitat al Tribuna Cambra, el dinar empresarial que organitza periòdicament la corporació.

L’entitat bancària posarà a disposició de les empreses una línia de finançament preferent dotada amb 30 milions d’euros

El president de la Cambra, Isaac Sanromà, i el director regional a Tarragona del Banc de Sabadell, Joel Díez, han rubricat aquest matí el conveni de col·laboració que ambdues parts han subscrit amb l’objectiu d’ajudar a les empreses de l’àmbit territorial de la corporació i, de manera ben especial, als emprenedors. De fet l’esperit del conveni vol servir per posar a disposició de les empreses de la Cambra productes i serveis amb l’objectiu de facilitar l’accés a les noves tecnologies, al finançament del circulant en qualsevol de les seves modalitats, així com al finançament a mig-llarg termini de noves inversions en actius fixos mitjançant préstecs i lísings. Per fer-ho possible l’entitat financera posarà a disposició de les empreses una línia preferent dotada amb 30 milions d’euros.

El conveni també presta especial atenció a les necessitats dels emprenedors amb l’oferiment del programa especialitzat BStartup dirigit a startups digitals, amb una atenció individualitzada als emprenedors que s’adrecin a la Cambra per optar a aquest programa. Una altra de les línies estratègiques de l’acord incideix en el suport a la internacionalització que es concretarà amb les jornades Exportar per Crèixer que realitzaran conjuntament Cambra i Banc Sabadell per oferir noves oportunitats de negoci a les empreses.

Finalment el conveni també contempla el patrocini del Banc Sabadell del Tribuna Cambra, els dinars empresarials que de manera periòdica organitza la corporació amb l’objectiu de conèixer, de primera mà, el testimoni d’alguns protagonistes de la vida econòmica del país. És el cas de les sessions organitzades fins ara i que han comptat, entre d’altres, amb la participació del president d’Òmnium, l’empresari Jordi Cuixart, i del director general de Barcelona Meeting Point, Josep Maria Pons.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.