La Capital de la Cultura Catalana, protagonista de la Samarreta de Festa Major

Samarreta de la festa major 2017

La Capital de la Cultura Catalana és enguany una de les grans protagonistes a la Botiga de la Festa Major i és que el disseny de la samarreta d’enguany és justament sobre aquesta celebració que viu la ciutat durant tot el 2017. A més, també gràcies a la col·laboració entre el Taller Baix Camp i la Capital de la Cultura Catalana s’ha realitzat una col·lecció d’espelmes solidàries amb els dibuixos de la festa: la Mulassa, els nanos i els gegants, entre altres .

La botiga de la Festa Major i punt d’informació sobre la festa i també sobre els actes de la capital cultural és oberta al públic des del 10 fins al 30 de juny als baixos del Castell del Cambrer, a la plaça del Castell. En aquest espai es poden trobar els articles relacionats amb les festes de Reus, com ara programes, cartells, postals, samarretes, carpetes, llapis, bolígrafs, gots reciclables, tasses, el llibre de la Festa Major, imants i el trencaclosques dels Gegants i els Nanos.

L’horari de la botiga de la Festa Major és cada dia de 10:00 a 13:30 h i de 17:00 a 20:30 h. La resta de l’any es poden trobar els productes de la Festa Major a la botiga situada a la planta baixa de la Casa Rull (carrer de Sant Joan, 27).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.