CambriBike reuneix més de 1.500 participants

Després de dos anys d’aturada forçosa, el Patronat de Turisme de Cambrils ha recuperat, amb molt bona resposta de participants i visitants, un dels esdeveniments promocionals que es van haver de suspendre per la pandèmia. Amb només tres edicions, CambriBike ja s’ha convertit en una cita clau que atrau visitants motivats per la bicicleta de tota Catalunya i aspira a ser un referent en l’agenda de primavera de propostes cicloturistes, acollint proves puntuables dintre del calendari oficial federat.  

Més de 1.500 persones de Cambrils i de tota la província tarragonina, a més de Barcelona, Lleida, Castelló, València, Osca, Saragossa, Manresa, Terrassa o Vilassar a Mar, entre altres, han participat en alguna de les propostes i han decidit passar el cap de setmana a Cambrils amb motiu de CambriBike. 

L’esdeveniment és un exemple de col·laboració pública i privada en el sector del turisme esportiu. De la mà d’empreses i associacions cambrilenques vinculades al ciclisme (Rodabike, Naturetime, Esports Mariné, Penya Cicloturista de Cambrils i Pedals Non Stop) que han portat el pes de l’organització tècnica, el Patronat de Turisme ha aconseguit construir un cap de setmana amb més de 15 propostes cicloturistes amb la singularitat d’adreçar-se a públics d’edats entre 0 als 90 anys i oferir experiències en totes les disciplines. 

Marxes de Btt, de gravel, de carretera, la marxa kids amb infants des dels 0 anys, espectaculars eliminators d’adults i infantils, un circuit d’educació viària per conscienciar de la millor forma de transitar en bici, la Festa de la bicicleta i pedalada popular a més d’animació i música han format part d’un programa molt ben valorat per participants i visitants, que va estar apadrinat pels ciclistes Débora Gálvez i David Llauradó. 

Com a novetat, la zona village va potenciar la promoció d’articles, bicicletes, complements i hàbits saludables vinculats a la bicicleta amb 10 expositors: Naturetime Events, Rodabike Cambrils, Mariné Bicicletes, Montbike, Ciclos Oleka, Gima Clinic, Happy Family Mar, Bike Park Cambrils, Decathlon i Garmin.  

La promoció en mitjans de comunicació i xarxes socials també ha estat destacada aquest any, arribant a les 200.000 usuaris amb més de 230.000 impressions en canals online. A més, l’organització de concursos i sortejos amb molta participació ha generat molt de trànsit a la web del certamen www.cambri.bike

Cambrils està certificat per l’Agència Catalana de Turisme com a Destinació de Turisme Esportiu i Cicloturista des de l’any 2013 i fa més de 20 anys que és un referent de tota Catalunya a nivell nacional i internacional.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.