Cambrils, Salou, Reus i PortAventura World participen a la I edició de la Jornada Professional la Rioja “Turisme i Negocis”

Els municipis de la Costa Daurada, Cambrils, Salou, Reus i Portaventura World participaran aquesta setmana en la jornada professional  La Rioja «Turisme i Negocis», organitzada pel govern de La Rioja, que tindrà lloc a Logronyo.

Aquesta és la primera edició d’un wokshop adreçat a  professionals dels sectors del turisme, enoturisme i gastronomia que tindrà lloc en un entorn estratègic per als muncipis de la Costa Daurada i de PortAventura World, concretament al Riojaforum de Logronyo.

El format de la trobada professional serà amb reunions de treball i contactes directes per donar  a conèixer les principals novetats, establir nous contactes a la zona i  captar nous  visitants per aquesta nova temporada.

L’objectiu d’aquesta acció és clarament reforçar el posicionament vacacional i d’oci dels municipis i de PortAventura a nivell estatal, i concretament en un territori tan important com el de La Rioja.

Aquesta actuació va emmarcada en el Pla d’Accions que s’ha definit per aquest 2019 per al mercat estatal per part d’aquestes destinacions de la Costa Daurada i PortAventura World. En aquest sentit, cal destacar que el pes del turisme nacional en els muncipis de Salou, Cambrils, Reus i de PortAventura és prioritari, representant en xifres globals al voltant del 45% del total de visitants que reben durant l’any, sent entre aquests els visitants procedents de les comunitats del corredor de l’Ebre els més nombrosos.

El perfil del visitant de la Rioja, és eminentment familiar, molt fidel a la destinació, i gràcies a les dades del perfil de la demanda que anualment realitza l’Observatori d’Estudis Turístaics sabem estadísticament que repeteix estada i que a banda de pernoctar en allotjaments turístics reglats, també s’ha de remarcar el gran nombre de propietaris de segona residència que es converteixen cada estada en un resident més.

Aquesta acció B2B complementa les actuacions adreçades al públic finals que les destinacions de Reus, Salou, Cambrils i PortAventura World estan fent de forma conjunta i coordinada aquest any a Andorra i, recentment, la passada setmana, al País Basc.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.