Obertes les inscripcions per la Cursa de la Dona Reus 2019, prevista el 5 de maig

Reus serà escenari de la setena edició de la Cursa de la Dona de Reus el proper diumenge 5 de maig  de 2019. La cursa mantindrà el circuit urbà de l’anterior edició amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat de Reus, amb un recorregut de 4,4 quilòmetres. L’organització preveu una cursa preliminar per als més petits i animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuit. Les inscripcions estan obertes a partir d’a quest dimecres 3 d’abril i fins a l’1 de maig, amb un límit de 2.019 inscripcions, a través de la web www.cursadonareus.cat. L’objectiu és superar el rècord de participants de l’edició anterior, que va situar el llistó en 1.760 participants i 174 participants a la cursa infantil.

Aquesta setena edició de la Cursa de la Dona de Reus  manté l’objectiu solidari en què els beneficis íntegres que s’obtinguin (un cop descomptats els costos directes), es destinaran a la lluita contra el càncer. L’organització vol incidir en fomentar la pràctica esportiva continuada de les dones així com potenciar l’esport com a eina per promoure la salut i el benestar de les dones.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i la responsable de la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA), Francina Saladié, han presentat aquest dimecres la setena edició de la Cursa de la Dona, i han explicat el funcionament, el mecanisme d’inscripció i els objectius de l’esdeveniment.

Col·laboració amb FUNCA
Coincidint amb aquest esdeveniment, la FUNCA aprofitarà aquesta activitat per informar sobre la prevenció primària del càncer lliurant a totes les participants un fulletó informatiu a la bossa de la corredora. Aquesta entitat també tindrà presència activa el dia de la cursa a la Plaça Llibertat amb un espai informatiu.

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha celebrat la consolidació de la cursa gràcies a diferents acords de col·laboració, que permeten assolir un triple objectiu: potenciar la pràctica regular i continuada de l’activitat física, contribuir a la recerca en la lluita contra el càncer i reivindicar i manifestar el potencial de creixement de la participació de les dones en l’àmbit esportiu.

Drets d’inscripció
La inscripció, que no ha variat el preu respecte de l’any passat (10 euros), dóna dret a la participació, dorsal personalitzat (per totes les inscripcions realitzades abans de dimecres 24 d’abril), samarreta tècnica, avituallament a l’arribada de la cursa, sorteig de material per a totes les participants, assegurança d’accidents, cronometratge amb xip, premis a les guanyadores, animació de la cursa i diploma en línia amb temps de cursa.

El benefici de la recaptació es destinarà a la FUNCA i el grup de recerca en oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, un projecte que vetlla per la millora de la salut de la dona i que a la vegada fomenta la pràctica de l’activitat física entre les dones.

Recollida de dorsals
La recollida de dorsals es realitzarà en un espai al Centre Comercial Carrefour on es rebrà la bossa de la corredora i el dorsal durant la tarda de dijous 2 i divendres 3 de maig, dins l’horari de 17:00 a 21:00 h i durant tot el dia de dissabte 4 de maig en horari de 10:00 a 13:30 h i de 17:00 a 20:00 h.  La recollida també es podrà fer a la mateixa plaça de la Llibertat el diumenge 5 de maig de 9:00 a 10:45 h.

Les categories previstes són individual (sènior, júnior, veteranes i màster) i en equip (màxim de 2): mare-filla i amigues.

També s’ha organitzat una cursa infantil a les 10:30 h. Hi podran participar nens i nenes de 4 fins a 12 anys. Les inscripcions són gratuïtes i el recorregut serà de 500 metres (aproximadament).

Una de les novetats d’aquesta edició és la col·laboració de Forn Sistaré, amb l’elaboració de la Galeta de la Cursa de la Dona Reus, que es vendrà als seus establiments i que destinarà els diners recaptats per la cursa directament a FUNCA.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.