Cambrils oferirà tallers mediambientals i de seguretat a peu de platja aquest estiu

activitats platja cambrils

Durant els mesos de juliol i agost s’han programat campanyes dirigides als banyistes al centre de coordinació de socorrisme de la platja del Regueral

Les platges de Cambrils comptaran amb una programació de tallers i activitats durant els mesos de juliol i agost sobre temes de conducta, medi ambient i seguretat. Aquesta és una de les millores de les clàusules de la nova adjudicació del servei de salvament i socorrisme d’enguany. Totes les activitats es portaran a terme a les 12 hores al centre de coordinació de socorrisme de la platja Prat d’en Forès-Regueral.

El primer taller serà dimecres dia 12 de juliol i estarà dedicat a sensibilitzar el públic general per fomentar les bones pràctiques a la platja i amb la pesca.

La segona activitat es titula “Joves socorristes” dirigida a infants i joves d’entre 7 i 15 anys i es portarà a terme el dimecres 19 de juliol. Els participants aprendran de primera mà què és ser un socorrista, i quin material i quines tècniques utilitzen els vigilants de les platges.

El següent dimecres, 26 de juliol, els socorristes oferiran l’activitat “Un bosc sota l’aigua” amb l’objectiu de conscienciar al públic en general sobre la importància de les praderies d’algues i de la posidònia.

El taller del dimecres 9 d’agost serà “La brossa al seu lloc” i servirà per parlar de les bones pràctiques mediambientals en el tractament i gestió de residus a les platges.

La programació continuarà el divendres 18 d’agost amb un taller sobre la reanimació cardiopulmonar per salvar vides. Els participants aprendran primers auxilis bàsics i com realitzar una RCP en cas d’aturada cardiorespiratòria.

Finalment, l’última sessió, el dimecres 23 d’agost, consistirà en un taller de manualitats amb elements del litoral com la sorra, l’aigua, les petxines o conquilles, per tal de potenciar la imaginació i la creativitat dins del respecte al medi ambient.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.