Caminada Popular per La Marató, l’ 11 de desembre

La Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure organitzen el proper diumenge, 11 de desembre, la Caminada Popular Rutes Reus per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut cardiovascular.

La caminada començarà a les 10:00h, amb sortida i arribada a la plaça Anton Borrell (parc de Sant Jordi). S’han dissenyat dos circuits de 10 i 5,5 quilòmetres. El recorregut pujarà pel passeig de la Boca de la Mina, fins el camí de Maspujols i baixarà pel camí antic de Castellvell, per arribar de nou a la plaça Anton Borrell per l’avinguda de Sant Jordi.

Abans de la sortida, la Banda de Cornetes i Tambors «Verge de Misericòrdia» de Reus realitzarà un exhibició de lluïment. Al punt de meta hi haurà l’avituallament habitual i qui vulgui podrà fer un donatiu destinat a La Marató de TV3.

Les inscripcions a la caminada son gratuïtes a través del següent enllaç: https://rutesreus.wixsite.com/rutesreus/infocaminades

Aquesta caminada és una de les activitats que es realitzaran a la ciutat amb motiu de la Marató de TV3, per tal de conscienciar sobre les malalties cardiovasculars. Les malalties cardiovasculars, que inclouen les que afecten el cor i el sistema vascular, artèries i venes, són la principal causa de mort als països desenvolupats. Segons dades de l’Organització Mundial de la Salut, van causar prop de 18 milions de morts el 2019, que representen el 32% del total de defuncions mundials. Aquestes xifres de mortalitat se sumen al seu caràcter crònic, fet que impacta directament sobre la qualitat de vida dels pacients i genera dependència, risc de complicacions i uns costos sanitaris i socioeconòmics molt elevats. Tot això les converteix en el principal problema actual de salut pública.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.