Caminada solidària ‘Orienta’t’, el 18 de setembre

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, i l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, col·laboren amb l’empresa Trek&Team en l’organització de la caminada d’orientació en família “Orienta’t” que tindrà lloc el proper diumenge, 18 de setembre, al matí. La caminada recollir à fons per al centre de neurorehabilitació Mas Sabater a Reus, de la Fundació d’Esclerosi Múltiple.

Les persones participants recolliran un mapa a la sortida i podran triar entre tres circuits d’1, 3 i 6 km. Les tres rutes tenen sortida i arribada al centre de neurorehabilitació Mas Sabater.

Tots els i les participants rebran la bossa del caminador/a i una samarreta. La inscripció solidària té un cost 10€ per adult i de 5€ per infant (fins a 15 anys) i es pot realitzar a través del següent enllaç: https://www.fem.es/campanya/mullat-2022/repte/caminada-solidaria-orientat-reus/botiga-solidaria/

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa i crònica de la qual encara avui no se’n coneixen les causes i que afecta 9.000 persones a Catalunya. El programa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ dona visibilitat a la malaltia i permet recaptar fons per poder continuar acompanyant les persones amb esclerosi múltiple així com destinar fons a la investigació.

Fundació Esclerosi Múltiple


La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació treballen per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. El centre

neurorehabilitador de la Fundació a la demarcació de Tarragona està situat a Reus en una masia, Mas Sabater, rehabilitada i inclosa en l’inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. El centre de la Fundació Esclerosi Múltiple es va inaugurar l’any 2001 i ofereix 23 places diürnes concertades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.