Caminades Populars Reus 2024

El cicle de Caminades Populars Reus 2024 que es va iniciar el passat 17 de març amb la caminada popular de REDESSA continua endavant amb una nova cita aquesta primavera.

La regidoria de Salut i Esport, i Reus Esport i Lleure, organitzen el proper diumenge, 21 d’abril, la caminada popular Reus Primavera (Reus- Vila-seca- La Pineda). La sortirà serà a les 9.00 hores del parc de Mas Iglesias, davant del CIMIR, i comptarà amb un únic recorregut de 12 Km totalment senyalitzat, amb avituallament a la Torre d’en Dolça i a l’arribada. Hi haurà servei d’autobús de tonada gratuït per als/les inscrits/es.

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden realitzar al web reusesport.cat.

El circuit es pot consultar al següent enllaç: https://www.wikiloc.com/walking-trails/rutes-reus-caminada-popular-abril-2016-reus-la-pineda-12939098

Calendari 2024

La resta de caminades previstes pels propers mesos són les següents:

16 de juny: Caminada Popular Estiu

6 d’octubre: Caminada Popular Tardor

15 de desembre: Caminada Popular

A banda d’aquestes es programaran les caminades que coincideixen amb altres activitats, com per exemple la de la nocturna de Sant Jaume, o la Cursa de les Dones.

Una activitat consolidada 

Les caminades populars són de les activitats més ben acollides i amb més participació de les que s’organitzen des de la regidoria de Salut i Esports i des de Reus Esport i Lleure. Més de 6.000 persones participen anualment en el cicle que les engloba. Aquestes sortides són gratuïtes i es vinculen a tota mena de propostes amb entitats socials del territori, generalment amb causes solidàries. L’objectiu principal del cicle de Caminades Populars és fer salut ja que caminar enforteix el cos, millora la salut mental i promou un estil de vida actiu i equilibrat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.