MGI arriba a La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial (Reus) dona la benvinguda a MGI, marca que debuta a la província de Tarragona amb la seva segona botiga a Catalunya. Aquest nou local, situat estratègicament a la Planta Baixa, al costat de Pepco i Fitness Park, ofereix una experiència de compra excepcional en una superfície de més de 900 m². Per a celebrar la inauguració, MGI obsequiarà als primers 300 visitants amb un detall especial.

MGI, 20 anys de preus irresistibles

Amb seu en Ronda (Màlaga) i 20 anys de trajectòria, MGI s’ha consolidat com una cadena líder en venda directa al públic amb 80 botigues, principalment a Andalusia, Llevant i Madrid. La seva estratègia de “preus rodons” (sense decimals) i la seva àmplia gamma de productes la converteixen en una opció atractiva per als consumidors. Des de decoració i articles per la llar fins a joguines, productes per a mascotes, tèxtils, petits electrodomèstics i articles per a platja, acampada i jardí, MGI ofereix milers d’articles a 10, 15 i 20€.

L’obertura de MGI a La Fira confirma el creixent interès de nous operadors per establir-se en el centre comercial. Aquesta incorporació enriqueix i impulsa l’oferta comercial del centre, brindant als clients una experiència de compra única i diversa.

La Fira, gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió d’actius, es compromet a oferir una experiència de compra completa i personalitzada. L’arribada de MGI reforça aquest compromís: satisfà les necessitats d’una àmplia varietat de públics i s’alinea amb les últimes tendències en oci i estil de vida. Així, La Fira, no sols es consolida com un destí de compres destacat, sinó que també amplia la diversitat d’opcions disponibles a la província.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.