Camins de Reus, per Ester Borràs Giol

Camins de Reus, per Ester Borràs Giol

Tot i que segurament quan surti aquest nou número de la Guia de Reus ja ens podrem moure més enllà del municipi, no està de més recordar que des de Reus es pot sortir caminant i contactar amb la natura.

Molta gent ja ho sap, però aquí teniu alguns dels itineraris que el mateix Ajuntament de Reus va recollir i que podeu trobar detallats a la seva web.

La Gran Volta: una caminada llarga i plena de contrastos, que permet gaudir dels paisatges agrícoles que temps enrere havien caracteritzat l’economia de Reus. Si som bons observadors, es pot gaudir de la visió de moixons diversos. Un altre itinerari per la natura és el que va de barranc en barranc: el del Picarany, el del Burgar, la riera d’Almoster… ens ofereixen racons plens de la vegetació i la fauna que caracteritzen aquest tipus d’ecosistema.

Recórrer l’itinerari Pel Camí dels Morts i la Pedra Estela serà trepitjar part de la història més antiga de la ciutat i també tenir l’oportunitat de passar vora una de les vinyes que encara està en funcionament.

Pels Cinc Camins ens portarà ben a prop d’un edifici tan emblemàtic com és l’Institut Pere Mata i a obtenir bones panoràmiques de la ciutat. I més enllà del terme municipal, a endinsar-nos al dels pobles veïns gràcies als camins que hi connecten.

GEPEC
Consulteu l’agenda a: www.gepec.cat
Més informació: 977 331 142 o secretaria@gepec.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.