CAMPANYA DE NADAL DEL COMERÇ DE REUS

“A REUS X2” GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS

Aquest any, per la campanya comercial de Nadal, el comerç de la ciutat s’ha unit per oferir una gran aposta a la ciutadania. Una aposta que s’ha portat a cap gràcies a l’acord entre les dues associacions comercials més grans de la ciutat, El Tomb de Reus i la Unió de Botiguers de Reus junt amb el Centre Comercial el Pallol i el suport de Reus Promoció.

La campanya, ideada per El Tomb de Reus, va més enllà del tipisme nadalenc propi de l’època volent premiar la compra als establiments participants des d’una vesant diferent. L’aposta d’aquest any és més directe, original i innovadora i, implica la participació de molts agents d’àmbits diversos i del client i consumidor final, que també serà un usuari actiu d’aquesta campanya i, que al final, se’n veurà recompensat.

“a Reus X2, guanya el doble del que compris” aquest és el títol de la campanya comercial de Nadal i que es resumeix de la següent manera: tot aquell que compri, gasti, mengi o begui als establiments de la UBR, el CC El Pallol i El Tomb de Reus entre el 23 de novembre i el 4 de gener podrà participar en un sorteig per tal de guanyar el doble del que hagi comprat.

Un dels objectius de la campanya és que aquestes festes convisquin Euros i Reuros, una moneda de canvi que s’entregarà per cada 20€ de compra als establiments participants. Amb l’acumulació d’aquests Reuros es podrà participar als sorteigs de 9 premis: 3 de 400€ d’import, 3 de 800€ i 3 de 1200€, el que fa un total de 7.200€ en premis que s’entregaran en vals de compra de 10€ per a gastar, un cop finalitzada la campanya nadalenca, als establiments que hagin participat.

Aquests sorteigs es celebraran 3 dies durant el període de campanya, els divendres 21 i 28 de desembre i el 4 de gener a les 20:30h. Cada divendres es donarà a conèixer, en directe, els guanyadors de 3 premis, un de cada categoria. Els sorteigs es realitzaran a través d’un micro-programa de caràcter festiu produït i retransmès per Canal Reus TV i que comptarà amb la presència de persones destacades en diferents àmbits: música, esport, arts escèniques, etc.. els quals seran els encarregats de descobrir els premiats i trucar-los en directe.

Cal destacar que a través d’aquesta campanya es persegueix l’objectiu de potenciar i augmentar la compra als comerços adherits durant aquest període de l’any, però també es pretén que la gent gaudeixi i jugui comprant més enllà del premi a guanyar.

La proposta no tan sols és important pel valor dels premis sinó també perquè es tracta d’un joc en el qual no hi ha límit de participació, es pot participar tantes vegades com es vulgui, i cada persona pot decidir com participar, per quins premis apostar i quan participar, tenint de temps fins el 4 de gener, dia en que s’acaba la campanya. Tot participant pot crear la seva pròpia estratègia afegint un valor a les seves compres nadalenques. Com més aviat participi i com més vegades ho faci, més oportunitats tindrà.

Per tal de donar a conèixer aquesta iniciativa s’ha elaborat un complet pla de comunicació i s’ha informat a tots els establiments participants que estaran degudament senyalitzats amb un cartell d’identificació de la campanya i que disposaran de fulletons informatius per a facilitar al públic. La campanya, totes les accions i les bases del sorteig estan publicades tan a la web de El Tomb de Reus com a la de la UBR.

A més a més, s’està duent a cap una campanya de comunicació multimèdia per difondre aquesta campanya i que inclou mitjans locals i provincials, televisió, premsa, revistes, radio, suports online, xarxes socials, banderoles al carrer, presència a la Guia de Nadal i en tres dels tòtems publicitaris que s’han disposat pel centre de la ciutat en motiu de la campanya nadalenca.

La voluntat de les associacions participants és aconseguir que tothom gaudeixi d’una bona campanya de Nadal, tan el teixit comercial com el ciutadà i visitant de la nostra ciutat. Trobareu tota la informació de la campanya i les bases del sorteig a www.eltombdereus.com i a www.ubr.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.