El Restaurant Vermuts Rofes de Reus presenta la crema de licor de Vermut Rofes

El Restaurant Vermuts Rofes de Reus ha acollit aquest dijous al migdia la presentació d’una novetat al mercat, la crema de licor de Vermut Rofes, que s’afegeix a la tradicional producció de la casa amb el Vermut Clàssic i el Reserva.

Es tracta d’un producte fins ara inèdit concebut per tastar-lo en acabar l’àpat i per a
l’elaboració de postres. L’origen de la seva creació es remet al tancament d’un cercle.
“Si el vermut està concebut per començar el dinar, l’aperitiu i altres receptes; el licor de
crema arriba per acompanyar les postres i finalitzar el dinar”, explica Salvador Rofes,
director de l’empresa.

Aquest nou producte, amb una graduació de 15 graus, respon al tarannà innovador que vol mantenir l’equip de Restaurant Vermuts Rofes després d’adonar-se que mancava un producte d’aquestes característiques. Abans de la presentació oficial, la crema de licor de vermut ja s’havia inclòs en acabar els àpats i ha tingut una bona acollida. “És perfecte per maridar amb postres com ara amb la xocolata, molt adequat per aquest Nadal. A més, aquest punt entre dolç i amarg al final és el que li dóna personalitat”, ha dit Salvador Rofes durant l’acte de presentació del nou producte.

Durant el Nadal, els clients que vinguin al restaurant podran tastar la crema en exclusiva en els menús de Nadal, celebracions d’empresa i Cap d’Any. A partir de gener, la crema de licor de Vermut Rofes es començarà a distribuir a diferents punts de venda. “Creiem que és un producte que ha estat fruit d’una evolució, que pot tenir molt de potencial i sortida, ja que cobreix aquella part que faltava de l’àpat”, ha recordat Salvador Rofes.

El Restaurant Vermuts Rofes té una arrelada tradició a la ciutat en l’elaboració de banquets per a celebracions, sopars de Nadal, d’empresa i de Cap d’Any. Com ja va sent habitual, enguany organitzen un sopar que anirà amenitzat per Generación Ochenta amb el discjòquei Juanjo O., entre altres sorpreses. Per a aquells que tinguin el sopar cobert, també podran venir després de les campanades per poder donar la benvinguda a l’any nou acompanyats de música dels vuitanta.

El Restaurant Vermuts Rofes obrirà cada dia durant les festes de Nadal, excepte el 25
de desembre i l’1 de gener. Els horaris són de dilluns a dissabte de 12 a 17 hores i de
19.30 a 0.30 hores. Els diumenges són oberts de 12 a 17 hores.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.