Campanya de suport per mantenir la tradició de comprar la Mona de Pasqua a Reus

No et quedis sense mona

En la línia de donar suport als establiments comercials que tenen obert en l’actualitat, des de l’Ajuntament de Reus es fa difusió dels forns i pastisseries on aquests dies es pot comprar la Mona i, fins i tot, disposen de servei de lliurament a domicili.

En el marc del programa d’activitats Reus@Casa, des del consistori es vol promoure que, malgrat les circumstàncies excepcionals que afecten la ciutadania davant la pandèmia del COVID-19 i en la mesura de les possibilitats, es puguin continuar vivint les diferents activitats i, en aquest cas, especialment ja que la Mona de Pasqua forma part del calendari festiu tradicional. Així doncs, i promoguda per l’Agència Reus Promoció, es du a terme una campanya de suport als establiments on es pot encarregar i comprar la tradicional Mona.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, explica que “són establiments agremiats a l’Associació de Forners Artesans de les comarques de Tarragona, al Gremi d’Artesans Pastissers de les comarques de Tarragona, a la Unió de Botiguers de Reus o a El Tomb de Reus. I l’objectiu és que mantinguem vives les nostres tradicions malgrat aquests moments tan excepcionals”.

Els horaris dels diferents forns i pastisseries van en funció de cada establiment però la majoria tanquen a les 14:00 h i es recomana trucar abans per fer la reserva de la Mona.

En el marc d’aquesta campanya l’Agència Reus Promoció ha activat el concurs  “On has comprat la teva Mona?” a les xarxes socials.

El concurs consisteix en penjar una fotografia de la Mona comprada a un dels forns o pastisseries de Reus, a qualsevol de les dues xarxes de Reus Promoció Facebook o Instagram.

Les persones que vulguin participar hauran de seguir a @ReusPromoció, etiquetar la foto amb el hashtag #TurismeAReus i anomenar l’establiment on s’hagi adquirit la Mona.

Els dos premis s’atorgaran a les fotografies que tinguin més likes, el mateix criteri tant a Facebook com a Instagram, i les imatges es podran penjar des de les 19:00 h del dia 9 d’abril a les 00:00 h del dia 13 d’abril.

El premi consisteix en un val de 50€ atorgat per l’Agència Reus Promoció per gastar a l’establiment on s’hagi comprat la Mona i 1 pack VisitReus (que inclou 4 polseres VisitReus i diferents productes del territori).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.