L’Olimpíada Escolar 2020 es trasllada a Canal Reus TV amb el repte #OlimpíadaEscolarACasa

Olimpíada Escolar a Casa Reus

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Esport i Lleure, el Consell Esportiu del Baix Camp i Canal Reus TV han acordat donar continuïtat a la 38a edició de l’Olimpíada Escolar de Reus amb el repte #OlimpíadaEscolarACasa, obert a tots els menors de 16 anys de tots els centres educatius participants en l’esdeveniment esportiu. La iniciativa s’emmarca en el programa d’activitats Reus@Casa, que l’Ajuntament de Reus impulsa per garantir la continuïtat dels serveis a les persones durant el període de confinament obligat per l’emergència sanitària.

La proposta promou la participació i la creativitat dels infants i joves perquè enregistrin amb un dispositiu mòbil un repte o una habilitat esportiva, ja sigui individual o amb els germans que conviuen a casa; i que l’enviïn a Canal Reus TV. La televisió local editarà els vídeos i els emetrà en la seva programació.

#OlimpíadaEscolarACasa vol donar continuïtat a l’esperit i els valors de l’esdeveniment esportiu escolar més important del calendari, l’Olimpiada Escolar de Reus, que el passat 10 de març va haver de suspendre la seva 38a edició, només quatre dies després que se celebrés la cerimònia inaugural.

Els participants en aquesta nova proposta esportiva hauran de gravar i enviar els vídeos al correu olimpiada@canalreustv.cat adjuntant edat, nom, cognoms, localitat i centre educatiu. Els participants en aquesta iniciativa entraran en el sorteig de diferents obsequis.

Sergi Vallhonrat director de Canal Reus TV, afirma que “des de Canal Reus TV ja teníem preparada una programació especial per mostrar cada setmana aquesta cita anual, de la qual malauradament sols vam poder informar de la brillant inauguració. Quan el Consell Esportiu del Baix Camp i Reus Esport i Lleure ens van plantejar la nova proposta ens hi vam implicar de seguida”.

Josep Llebaria, president del Consell Esportiu del Baix Camp, destaca “la nova iniciativa segueix fidel a l’esperit de l’Olimpíada Escolar i hi sumem nous valors, com estimular la creativitat i l’enginy per fer esport a casa, en un espai reduït. Estem segurs de que ens sorprendran”.

Josep Cuerba regidor d’Esports, afegeix que “des de l’Ajuntament tenim molt clara la necessitat de seguir proposant activitats i accions en tots els àmbits, i també l’esport, durant el confinament. No volem aturar l’agenda, i l’Olimpíada es un exemple de proposta adreçada a l’activitat dels infants. Volem que comparteixin amb nosaltres les seves habilitats i la seva especial visió de què podem fer esportivament des de casa”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.