Campanya de vals escolars

La consultora tecnològica Studiogenesis, amb seu a Reus, ha dissenyat la plataforma per la campanya de vals escolars que la Generalitat de Catalunya adreça a prop de mig milió d’alumnes de primària de centres públics i concertats.
Al llarg del mes de juliol cada alumne rebrà a casa un document amb les dades per accedir a la plataforma www.valescolar.cat, on haurà d’identificar-se per activar i descarregar els vals que podrà utilitzar a qualsevol dels comerços adherits a la campanya per adquirir elements d’escriptura, papereria, llibres de text, literatura infantil i juvenil, diccionaris, calculadores, motxilles, estoigs o jocs educatius. A través de la mateixa plataforma poden sol·licitar-se les dades per accedir als vals, a més de donar-se d’alta com establiment participant i gestionar el
procés d’us dels bons. El projecte, impulsat per la Generalitat de Catalunya, compta amb el suport de les Cambres de Comerç de Catalunya i es preveu que entre juliol i novembre de 2023 posi a l’abast de la ciutadania al voltant de 50MEUR.
L’equip de Studiogenesis ha donat forma al sistema i està també a càrrec de la formació als establiments que han d’utilitzar-ho i a les cambres de comerç que en gestionaran l’ús a nivell intern. “Volíem que fos segur i usable per a qualsevol perfil d’usuari tenint en compte la bretxa digital”, explica el CEO de Studiogenesis, Daniel Olivares.
La tecnològica reusenca és també responsable de la plataforma Bons.cat a través de la qual s’han fet amb més de quaranta campanyes per utilitzar bons al comerç local a municipis de Catalunya, les Illes Balears o la Comunitat Valenciana. A més, al 2022, signaven també el disseny de la plataforma de suport al projecte de promoció del turisme de proximitat L’Estalviatge a través del qual van viatjar més de 21.000 persones. Studiogenesis, empresa que forma par del Clúster TIC Sud Catalunya Sud des de la seva creació, celebra enguany el seu vint-i-cinquè aniversari.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.