El Camping&ResortSangulí Salou,guanyador del Camping de l’Any 2018

El Camping&ResortSangulí Salou,guanyador del Camping de l’Any 2018

Ha estat guanyador en la categoria dels millors allotjaments de lloguer

Salou, 11 de gener del 2018 – El Camping&ResortSangulí Salou és un dels guanyadors del premi ANWB al Camping de l’Any 2018. Concretament, ha resultat vencedor en la categoria dels millors allotjaments de lloguer. El Sangulí Salou ha guanyat en una de les tres categories d’uns Premis ANWB en els quals es presentaven 180 càmpings de tota Europa. Per a la selecció dels guanyadors s’han realitzat inspeccions independents a tots els establiments turístics.

Amb aquest premi, el Camping&ResortSangulí Salou ha acabat de celebrar el seu 45è aniversari; un any en el qual s’ha demostrat la seva evolució i consolidació en el sector amb la inauguració de l’Àfrica, la nova zona Resort. Així, s’ha seguit adaptant a les tendències i necessitats del client, mantenint la seva essència i convertint-se en una referència en el turisme en l’àmbit europeu. En conjunt, ha estat una clara aposta per la qualitat, la tematització i s’ha avançat a l’especialització cap al públic familiar.
El Camping&ResortSangulí Salou,guanyador del Camping de l’Any 2018

El premi als millors allotjaments de lloguer ha estat gràcies a la tematització que es viu en tot el seu recinte. El Sangulí busca una història sobre la qual pilotar una experiència. A partir d’aquí, s’intenta plasmar la identitat de l’empresa buscant inspiració en altres mons. I la consolidació i culminació en tematització ha arribat amb l’Àfrica. Aquesta zona compta amb 300 allotjaments lodges i 12 tendes safari repartides sobre tres grans terrasses batejades com a Sabana Alta, Mitjana i Baixa. Segons la zona, es poden gaudir d’unes vistes diferents, però sempre amb totes les comoditats possibles.

En total, són 5 tipologies d’allotjaments: els lodges Nuba, Samburu i Masai, i les tendes Safari Tent i Grand Safari Tent. Per una banda, els lodges són allotjaments de fusta i materials que el fan fusionar-se amb el paisatge. Compten amb grafismes espectaculars d’animals salvatges a les habitacions que destaquen sobre un mobiliari neutre i modern. D’altra banda, les tendes safari són la representació més emblemàtica de la salvatge Àfrica, fetes amb materials sostenibles i de qualitat, fustes de llarga duració estructures d’acer i teles especials per revestir la tenda. I, encara que els allotjaments semblen diferents entre si, tots estan adequats amb les mateixes comoditats com aire condicionat o rentavaixelles. A més,  seguint amb la filosofia del Sangulí, tots els allotjaments segueixen criteris de sostenibilitat. Aquests allotjaments, sumats als ja existents de caràcter mediterrani, polinesi i caribeny, han fet que el Sangulí rebi el premi als millors allotjaments de lloguer.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.