Els Jocs del Mediterrani busquen voluntaris a Reus

Els Jocs del Mediterrani busquen voluntaris a Reus

A la capital del Baix Camp s’hi disputaran competicions de futbol, gimnàstica rítmica i artística

Fins al dia 22 de gener es poden inscriure les persones interessades en forma part de l’equip de voluntaris als Jocs del Mediterrani d’enguany a Tarragona. Les inscripcions es poden fer a través del web www.tarragona2018.com. Tot i que no es precisa tenir un nivell educatiu concret ni experiència prèvia, és preferible que els interessats tinguin un perfil esportista, domini d’idiomes i tinguin coneixements de protocol. Els inscrits rebran un curs de formació.

Actualment, la borsa de voluntaris compta amb uns 6.000 inscrits. El llistat es va obrir el 2013, i des de llavors ha crescut progressivament. A Reus, els voluntaris donaran suport en l’organització de la competició de futbol, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística.

Els Jocs del Mediterrani Tarragona 2018, que tindran lloc del 22 de juny a l’1 de juliol, són un esdeveniment multiesportiu que reunirà fins a 26 països de l’arc mediterrani, els quals competiran en 33 disciplines esportives a disputar en un total de 16 seus entre les quals es troba Reus, que acollirà les competicions de futbol, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.