16 Medalles al Campionat de Catalunya Infantil de Natació

CAMPIONAT ESTIU CATALUNYA - CN TÀRRACO

11 nedadors del CN Tàrraco van participar aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya d’Estiu Infantil de Natació celebrat a Lleida, en total el Club ha obtingut 16 medalles: 8 d’Or, 4 plata i 4 de bronze.

Adrià Cabello ha aconseguit la medalla de plata als 50m braça fent la seva millor marca personal.

Carles Coll ha aconseguit quatre medalles d’Or als 50 i 100 lliures i 100 i 200 braça. Ha aconseguit la medalla de Plata als 200 estils i de Bronze als 50 braça i 100 esquena. Als 50 esquena, Coll va quedar 7è i als 50 papallona, 6è. També ha quedat 4rt. en la classificació per punts Taula F.I.N.A. en la prova de 100m. lliures.

Julia Heredia ha aconseguit la seva primera medalla al Campionat de Catalunya, guanyant la medalla de Bronze en la prova dels 50 lliures i fent la seva millora marca personal.

Ferran Siré ha guanyat quatre medalles d’Or als 100 i 200 papallona i als 200 i 400 estils. Siré va aconseguir medalla de Plata als 200 lliures i els 1500 lliures. A més, ha quedat 2n. de la classificació general masculina per punts Taula F.I.N.A. en la prova de 1500m.

Dos medalles pel relleu masculí L’equip masculí del Tàrraco, format per per Àlex Brull, Carles Coll, Ferran Siré i Pol Sangregorio, va participar en tres relleus i va aconseguir l’Or en 4×100 estils, la medalla de bronze en el 4×100 lliures i el 4rt lloc en 4×200.

Relleu femení L’equip femení, format per Julia Heredia, Anna Claver, Alba González i Anna Astasio, va participar en els tres relleus i en tots ells ha obtingut la tretzena posició.

Finalistes Els nostres nedadors van ser finalistes també: Alex Brull, 8è als 200m esquena; Juan González, 4rt 100m braça; Anna Claver, 5ena als 100m braça i 6ena als 50m braça; Carles Coll, 8è als 50m esquena i 7è als 50m papallona.

El Club Natació Tàrraco ha assolit en aquest Campionat Catalunya d’estiu la 6ena posició de 63 Clubs; la 4rta. posició en la classificació masculina general i la 13a. en la classificació femenina.

L’equip tècnic del CN Tàrraco destaca els bons resultats d’aquest Campionat que “són fruït del treball i constància de tota la temporada”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.