Campus TIC d’estiu 2024

El centre d’empreses de REDESSA Tecno, al Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc de Reus, acollirà entre l’1 de juliol i el 2 d’agost el Campus TIC 2024 dedicat a la història.
Al llarg de cada setmana del Campus TIC es treballarà una època diferent: Prehistòria, Edat Antiga, Edat Mitjana, Edat Moderna i la Ciutat futura. Tot plegat a través del joc i amb activitats de robòtica, electrònica, programació de videojocs, animació, disseny CAD i impressió 3D. S’ha dissenyat una proposta d’activitats per a infants d’entre 8 i 12 anys que uneix matemàtiques, ciència, jocs d’enginy, de coneixença i de cohesió de grup. Les activitats es realitzen en grups reduïts i les places són limitades. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través del web https://campus.ticsud.cat/
El TIC Sud organitza per primer cop aquest campus d’estiu en el marc de les accions de generació i retenció de talent, treballant amb infants des de primària per contribuir a fomentar l’interès per la ciència i la tecnologia. Sergi Novo, Clúster Mànager del TIC Sud, ha remarcat que un dels principals objectius del Campus TIC és “que els més petits i petites entrin en contacte amb eines i tecnologies innovadores a través del joc”.
En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de Reus i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, “amb aquest campus acostem als més joves l’activitat i les oportunitats que ofereixen les empreses tecnològiques de la ciutat i del territori”.
L’acció es duu a terme amb la col·laboració de REDESSA, Petits Enginyers i l’Ajuntament de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.