Canal Reus estrena noves instal·lacions

Canal Reus

La inauguració d’aquesta tarda dona el tret de sortida del 20è aniversari del mitjà de comunicació

Canal Reus està de celebració amb motiu del seu 20è aniversari. I una de les principals novetats de l’entitat ha estat és l’estrena de la nova seu, que ha tingut lloc aquesta tarda a FiraReus. D’aquesta manera, a partir d’ara la Televisió líder del Camp de Tarragona s’instal·la en un local de lloguer a Tecnoredessa, un nou espai on s’ha realitzat una important inversió tecnològica i on començarà una nova etapa destinada a fer una televisió de servei públic adreçada a Reus, al Baix Camp i a la resta del territori.

La inauguració s’ha iniciat al foyer Marià Fortuny de FiraReus amb intervencions de:

Sergi Vallhonrat, director de Canal Reus; Rosa Rueda, presidenta del Consell d’Administració d’Iniciatives de Televisió; Josep Maria Cruset, vicepresident primer de la Diputació de Tarragona; Joaquim Calatayud, president del Consell Comarcal del Baix Camp i Carles Pellicer, alcalde de Reus.

Durant la seva intervenció, Rosa Rueda, presidenta del Consell d’Administració ha manifestat que: ‘Canal Reus ha de continuar sent un mitjà al servei de tothom, comptant amb tothom, buscant el lideratge amb esforç, compromís i professionalitat, hereus com som de la gent de Reus que al llarg de la seva història contemporània han posat en evidència que, com res ens es donat graciosament, ens cal fer l’esforç per aconseguir-ho’.

En acabar els parlaments i realitzar un primer brindis, s’ha procedit a realitzar una visita per grups de les noves instal·lacions de Canal Reus, durant la qual unes 300 persones, representants d’autoritats polítiques, d’entitats. Treballadors i extreballadors de la casa i anunciants de l’empresa han pogut fer un recorregut per la nova casa de l’empresa.

Un gran esdeveniment musical

La inauguració d’avui obre tot un seguit d’actes i activitats emmarcats en el 20è aniversari de Canal Reus, entre els quals destaca un gran esdeveniment musical que tindrà lloc el proper dissabte 29 de setembre a partir de les 19 h a la plaça del Mercadal. Un espectacle amb la participació d’una nodrida representació de les entitats i grups musicals de la ciutat i que té previst de reunir prop de 500 persones que passaran pels diferents escenaris.

A més a més, per aquest 20è aniversari s’han preparat un conjunt de càpsules audiovisuals que rememoraran alguns dels millors moments del mitjà. Un material que s’ha pogut recuperar gràcies a les més de 112.000 hores de notícies i de programes que ostenta l’arxiu de Canal Reus, el més important de la comarca.

Aquests petits reportatges tindran diferents formats:

20 anys de festa. En aquest programa es vol recuperar els grans moments de les Festes Majors de Reus agrupades en una sèrie de temàtiques.

Avellana Connection. Coneixem el recorregut de molts dels professionals i periodistes que han passat al llarg d’aquests 20 anys per Canal Reus.

20 anys mirant-te. Quins records té la gent del territori de Canal Reus? Sortim al carrer per resoldre aquests dubtes amb els nostres ciutadans.

Ho hem viscut junts. Recuperem la memòria dels anuncis que s’han emès a Canal Reus al llarg d’aquestes dues dècades

La màquina del temps. Quins programes i presentadors han marcat Canal Reus? Veiem l’evolució dels protagonistes

En aquests 20 anys. Secció final de l’informatiu amb un recull de les notícies més importants que s’han produït al llarg d’aquests 20 anys tant a Reus com a la comarca del Baix Camp.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.