La Fira Centre Comercial acull la passarel·la de moda que permetrà a dos joves iniciar-se com a models.

Els joves que volen ser models han tingut aquests dies una bona possibilitat per aconseguir el seu repte a La Fira Centre Comercial, a través de la campanya “Be the next Super Model”. Els aspirants han estat atesos al set instal·lat per aquesta ocasió al Centre comercial els dies 15, 21 i 22 de setembre. Allí s’ha fet el càsting i se’ls ha atès, ells han pogut explicar perquè s’hi presentaven al càsting i també han interactuat amb les xarxes socials de La Fira Centre Comercial.

El colofó ​​final ha estat la celebració, aquest dissabte dia 22 de setembre, d’una passarel·la de moda amb una nombrosa assistència de públic on han desfilat diferents aspirants. Dos d’ells han estat els guanyadors i ara passaran a formar part del Roaster de New Face de l’agència View Management a més d’obtenir un premi de 50 € per comprar a les botigues de La Fira Centre Comercial.

L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de la prestigiosa publicació Cosmopolitan i està inclòs dins de la campanya Més Moda que La Fira, Centre comercial gestionat per Merlin Properties, porta a terme aquest mes de setembre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.