Cancel·lades les Jornades Gastronòmiques de l’AEHT

Cancelades les Jornades Gastronòmiques de l'AEHT

Les Jornades Gastronòmiques del Romesco de Tarragona, Tasta Salou, Gastrodelirium, Tapa Reus i les Jornades Sabors de la Conca de tardor queden anul·lades

La decisió del govern de la Generalitat de tancar els establiments de restauració durant els propers 15 dies ha obligat a l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona a cancel·lar els esdeveniments gastronòmics que, les diverses associacions territorials, tenien en marxa o preveien presentar les properes setmanes.

Queden cancel·lades:

  • Jornades Gastronòmiques del Romesco de Tarragona
  • Tasta Salou
  • GastroDelirium (Tarragona)
  • Tapa Reus
  • Jornades Sabors de la Conca de Tardor (Conca de Barberà)


L’Associació comunicarà, un cop els establiments del sector puguin tornar a obrir les seves portes, la recuperació dels esdeveniments gastronòmics de caràcter continu (Tapa Reus, GastroDelirium i Tasta Salou) i la possible posada en marxa de les Jornades Sabors de la Conca de Tardor. Les Jornades del Romesco de Tarragona, finalitzaven aquest diumenge 18 d’octubre, i ja es donen per tancades.

L’AEH Tarragona Ciutat, l’AEH Salou, l’AEH Reus i l’AEH Conca de Barberà lamenten la suspensió dels esdeveniments mencionats, però esperen poder engegar-los de nou un cop la situació sanitària millori i els establiments puguin recuperar la seva activitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.