La Unió de Botiguers de Reus se suma a la lluita del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

ubr

Una seixantena de comerços adherits a la Unió de Botiguers de Reus participen en l’acció

La Unió de Botiguers de Reus s’uneix a la campanya ‘Treu pit per elles’ que organitza la Asociación Española Contra el Cáncer- Catalunya contra el Càncer amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama el proper 19 d’octubre. Fins a 63 establiments que formen part de la Unió de Botiguers de Reus han decorat els seus aparadors amb productes, globus i llaços de color rosa. Així mateix, han penjat el cartell que l’AECC ha creat per l’ocasió i què us adjuntem en aquesta nota.

Des de la Unió de Botiguers de Reus ens sumem a la campanya amb l’objectiu de donar-li visibilitat, suport i fomentar la reflexió entre la ciutadania davant la importància d’aquesta causa.

La UBR de tots els comerços de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.