Carlos Gotor, nou president del Gremi del Cafè

L’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya va celebrar una exitosa reunió al prestigiós Círcol de Reus, en la qual es va presentar el tan esperat llibre El Cafè a Catalunya. Aquesta obra, produïda pel mateix Gremi, representa un esforç col·lectiu per preservar i promoure la rica cultura del cafè a tota Catalunya.
La jornada va començar amb una càlida benvinguda per part dels membres de l’Assemblea del Gremi del Cafè, amb assistència de torradors de cafè de tota Catalunya. Aquesta assemblea va destacar l’important paper dels torradors de cafè en la indústria i va subratllar la seva dedicació en la producció de cafè de qualitat excepcional.
Un dels punts més rellevants de l’ordre del dia va ser el canvi de president del Gremi del Cafè. El president sortint, Xavier de Erausquin, de Bracafé, va donar la benvinguda al president entrant Carlos Gotor, de Cafès Bou, qui va expressar la seva satisfacció en presidir l’entitat.
La presentació oficial del Llibre del Cafè a Catalunya va ser el moment culminant de l’assemblea. Aquesta obra completa i exhaustiva ofereix una visió única de la història dels torradors de cafè de Catalunya. És un testimoni inestimable de la passió i l’expertesa dels professionals del cafè de casa nostra. El llibre el van presentar la seva autora, Sílvia Civit i el coordinador de l’edició, Josep M Rovira.
Després de la presentació, els assistents van gaudir d’un deliciós dinar al prestigiós restaurant de la centenària entitat reusenca, El Círcol de Reus. Aquest àpat va ser una oportunitat per compartir experiències, establir contactes i celebrar la diversitat i qualitat dels productes catalans.
A més, l’Assemblea del Gremi del Cafè de Catalunya va organitzar una visita especial a la Casa Navàs, un emblema arquitectònic de Reus, aprofitant el centenari de l’arquitecte Domènec i Montaner, que va projecta aquesta bellesa del modernisme català. Durant la visita, els assistents van tenir l’oportunitat de degustar el reconegut vermut Miró, una beguda tradicional i estimada de Reus.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.