Carnaval Xic’s 2024 a Salou

L’edició del Carnaval Xic’s 2024 a Salou ha atret una gran afluència de participants i espectadors, amb un total d’aproximadament 500 persones que han acudit a l’acte. El Pavelló Salou Ponent ha estat el lloc on s’han desenvolupat les iniciatives, que han inclòs diverses opcions d’entreteniment per a nens, nenes i famílies.

Entre les diverses activitats destacades s’ha trobat l’animació a càrrec dels actors Miky Mora i Gérôme Jaffré, inflables per als més petits, tallers de tatuatges i maquillatge proporcionats per “Les Set Cabretes” i l’Associació Panda; una actuació de màgia a càrrec d’Aleix Vidal, i una classe de zumba conduïda per Noèlia Fernández. La xocolatada també ha estat un moment popular i de confraternització per als assistents.

El concurs de disfresses ha estat un dels punts culminants de l’esdeveniment, amb gairebé un centenar de participants mostrant les seves creacions més imaginatives. Els premis han estat variats i atractius, incloent-hi xecs per a compres als establiments locals de Salou, així com entrades per a atraccions com PortAventura, el Tarraco Karting, i una setmana de campus de Kids&Us, de Salou.

A més de l’aspecte festiu, el Carnaval Xic’s ha tingut una dimensió solidària important. L’esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou, en col·laboració amb l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí. Els fons recaptats a través de les activitats i concursos seran destinats a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu, amb la finalitat de donar suport a aquesta causa vital.

La presència de la regidora d’Infància i Joventut, Noèlia Izquierdo, i altres membres del consistori ha subratllat la importància i el compromís de les autoritats locals amb aquesta iniciativa solidària.

Els guanyadors


El primer premi ha estat adjudicat a Elia Caminals, un nadó de tan sols 11 mesos, que ha encisat a tothom amb la seva disfressa d’africana fent trenetes. Aquesta petita ha demostrat que la seva edat no li impedeix destacar en aquesta festa plena de color i diversió.

En segon lloc, tenim a Irati Martí, de 5 anys, que ha sorprès a tots amb la seva interpretació d’un diminut dinosaure, portant la seva creativitat a noves cotes.

El tercer lloc ha estat per a Indio López, de tan sols 3 anys, qui ha encarnat la llegenda de la música, Freddie Mercury, en la seva caracterització com a Queen.

No s’han quedat enrere Bianca i Verónica Jiménez, de 5 anys, que han captivat a l’audiència amb la seva dolça representació de pastissera i cupcake, guanyant el quart lloc.

Rose Guardiola, amb tan sols 2 anys i mig, ha conquerit el cinquè premi amb la seva adorable disfressa de lloro, irradiant alegria i simpatia.

Finalment, el sisè premi ha estat per a Carla, Alba i Sofia Fernández, amb edats de 10, 7 i 3 anys, respectivament, que han canalitzat l’esperit de l’artista Frida Kahlo, amb la seva disfressa colpidora i artística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.