Dinar col·loqui de la Fundació Privada Gresol

La Fundació Privada Gresol, entitat sense ànim de lucre que reuneix més de 150 empreses i empresaris de la Catalunya Nova, i que enguany compleix 30 anys de trajectòria, va celebrar un dinar col·loqui que va tenir lloc al centre de convencions de La Boella. En aquesta ocasió el nostre convidat va ser el Sr. Daniel Altimiras, president d’Eurecat.

Altimiras és empresari i directiu de Dicomol, empresa industrial familiar del sector del tooling i transformació del plàstic, on lidera les àrees de desenvolupament de negoci i internacionalització. Ha estat vicepresident d’Eurecat des del 2016 i és membre del Directori d’Eurecat LATAM. Molt implicat en l’associacionisme empresarial des de fa més de 25 anys impulsant la creació d’aliances i xarxes col·laboratives, ha estat president i actualment és vicepresident d’ASCAMM (Associació Catalana d’Empreses de Motlles i Matrius) i de FEAMM (Federación Española de Asociaciones de Moldes y Matrices).

Durant el dinar col·loqui ens va parlar sobre el desenvolupament tecnològic, la innovació i de la importància de generar referents tecnològics per al futur del territori. Altimiras ha fet una crida a impulsar iniciatives, crear i vertebrar ecosistemes d’innovació.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.