Carrefour arriba als 1.000 punts de venta a Espanya

Carrefour arriba als 1.000 punts de venta a Espanya

• Els seus hipermercats, centre de l’ecosistema de l’empresa, són el referent social per al comerç modern

• La fortalesa de la seva xarxa física enforteix un model omnicanal, clau en la seva estratègia digital

• Després democratitzar el consum, ara afronta el repte de liderar la transició alimentària a casa nostra

• La companyia ha presentat avui la campanya “1.000 botigues, 1.000 ofertes”

Carrefour ha arribat als 1.000 punts de venda a Espanya, amb els que ofereix al consumidor una proposta omnicanal i multiformat per adaptar-se a les necessitats que planteja el consumidor actual. La companyia, referent a democratitzar el consum a casa nostra, es troba immersa en el major pla digital del sector i afronta el repte de liderar la transició alimentària.
Per explicar l’evolució del seu model comercial, la cadena ha realitzat avui una trobada informativa que ha comptat amb la presència de Jorge Gonzalez, director de Carrefour Tarragona. Durant aquest acte, la cadena ha presentat la campanya “1.000 botigues, 1.000 ofertes”.

Creador del format hipermercat, motor econòmic

Carrefour, creador de l’hipermercat, és líder del format que com a motor econòmic, ha dinamitzat el comerç a Espanya, té capacitat per obrir als mercats creixents els últims productes (sector “salut”, productes ecològics, darrera tecnologia …) i és a més via d’entrada per a la innovació.

Jorge Gonzalez a destacat que “L’hipermercat està avui més viu que mai, a Carrefour el format va créixer un 6% durant l’any passat i és precisament la fortalesa de la xarxa física la que afavoreix el nostre model omnicanal, que és clau en la nostra estratègia digital “. Els hipermercats de la cadena són un aparador de la qualitat i la diversitat alimentària i són a més l’espai en el qual es desenvolupen la majoria dels oficis del Grup, dels que després es beneficien tots els altres formats.

El director de Carrefour Tarragona ha afegit també que “L’hipermercat Carrefour és un referent per al comerç modern, exerceix com a dinamitzador de l’entorn econòmic de les localitats en què s’ubica i és l’eix d’un ecosistema sobre el qual pivoten altres activitats complementàries: centres comercials, serveis financers, assegurances o gasolineres “.

Pel que fa als supermercats, Carrefour ha estat l’única empresa que ha realitzat una evolució des d’un model únic de supermercat fins a la major diversitat: fa deu anys comptàvem només amb 80 botigues, de 800 a 2.500m2 i amb un únic format. Avui conviuen establiments de mida mitjana, petites botigues de barri que funcionen en règim de franquícia, supermercats en gasolineres o estacions de tren, botigues dedicades en exclusiva als productes bio o establiments premium amb l’últim disseny interior dels espais. Precisament, per aquest últim model de supermercat “gourmet“, Carrefour ha estat guardonat com a millor supermercat del món pel premi internacional Best Food and Supermarket Design, com a reconeixement a la seva creativitat, innovació i equipament interior.

Pel que fa a la seva expansió, la companyia continuarà amb el seu ambiciós pla d’acceleració d’obertures 2015-2018. Durant els últims 10 anys s’han obert 700 botigues i s’ha inaugurat una mitjana de tres botigues per setmana. A més, Carrefour continuarà apostant per la franquícia com a model d’èxit: les botigues de proximitat Carrefour Express tenen la venda per metre quadrat més alta dels establiments d’aquest model a Espanya.

Companyia simple i oberta, amb un univers de consum únic per a un client omnicanal

Per Carrefour, el reforç de les botigues físiques li permetrà reforçar el seu model omnicanal. Alhora, la companyia reforçarà la seva oferta de comerç electrònic per la qual cosa desenvoluparà les inversions del seu negoci en línia i d’aquells serveis que reforcen la proposta omnicanal de la companyia, com l’App “El meu Carrefour”, Click & collect o Drive.

En l’actualitat, Carrefour és l’empresa líder del sector de la distribució en transformació digital. La revolució digital en la qual està immersa l’empresa busca donar respostes a un client que està sempre connectat. Per respondre a les seves necessitats, la companyia ofereix al client gaudir d’una experiència de compra a través de qualsevol canal de venda. El consumidor avui dia és “on” i “off“, pel que el seu objectiu com a empresa omnicanal no és altre que posar a la seva disposició aquells serveis, aplicacions o funcionalitats que li permetin actuar en aquests dos àmbits, en el món físic i al digital “.

Carrefour és ja un referent en el comerç electrònic espanyol amb 270 milions de visites a l’any en els seus entorns digitals (web i Apps). És la primera companyia del sector en donar servei i cobertura al 98% de la població espanyola amb les seves webs de compra. El seu supermercat online ofereix ja 26.000 articles i el 80% de les seves comandes en línia d’alimentació contenen productes frescos. Quant a les seves webs de no alimentació, ofereix més d’un milió de productes de la llar, jardineria o esport i més de 25.000 referències de tèxtil a la seva pàgina de moda.

Referent a la transició alimentària

Al costat d’aquesta transformació digital i després democratitzar el consum, Carrefour afronta ara el desafiament de liderar la transició alimentària a casa nostra.
Els últims llançaments realitzats per la companyia com el de pollastre de pagès criat sense tractament antibiòtic o els nous aliments elaborats a força d’insectes, confirmen l’aposta de Carrefour per oferir als consumidors els productes més innovadors i incorporar al seu assortiment alternatives de compra sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.