Celebració del Dia Internacional de la Dansa en el marc de l’Any Roseta Mauri

La commemoració de l’Any Roseta Mauri ha convertit en especial la celebració del Dia Internacional de la Dansa 2019. El passat dissabte dia 27 d’abril, a partir de les 18:00h, es va dur a terma a la plaça d’Evarist Fàbregas, l’activitat “Racons de dansa”, tallers interactius adreçats a tots els públics. Per un costat es fa un taller d’art urbà, “Dansa & Grafiti”, dirigit per Trifon Maynou, i un taller de bodypercussion, a càrrec d’Anna Llombart. Els tallers els ha organitzat la Coordinadora de Dansa de Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, especialment enguany per l’Any Roseta Mauri.

També dissabte, a partir de les 21:00 h al Teatre Fortuny es va celebrar la 33a Gala de Dansa de les Comarques de Tarragona, enguany dedicada a l’Any Roseta Mauri i organitzada per l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona (#apdansatgn).

Finalment, avui dilluns 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, a partir de les 18:00 h els alumnes que han participat al projecte educatiu Tots Dansen que s’ha realitzat al Teatre Bartrina sortiran al carrer i faran una mostra de la coreografia que forma el projecte educatiu i ballaran al mig de la plaça del Mercadal. També es farà la lectura del manifest que anualment es publica per commemorar aquest dia.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.