Celebrades les darreres Trobades de Mestres i Professors d’Educació Física del curs 18-19

Mestres EF del Baix Camp

Els mestres d’Educació Física de Primària han posat aquest dijous el punt final a les jornades de formació d’aquest curs 18-19 que periòdicament venen realitzant, participant en la 47a Trobada, celebrada a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Els més de vint assistents han treballat la iniciació al pàdel escolar, en un acte organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC). També els professors d’ESO van tancar les seves respectives trobades d’enguany el passat mes de maig, treballant la Introducció a la marxa nòrdica en la seva 53a reunió que va tenir lloc a Mont-roig del Camp.

La jornada final per als docents de Primària de l’àrea d’Educació Física ha tingut lloc a la Zona Esportiva i l’Edifici Ca la Torre de Vandellòs, on han comptat amb una sessió teòrica i una altra de pràctica realitzades per Alberto Domínguez, tutor de joc del CEBC i Tècnic Esportiu de Nivell 1 de Pàdel per la Federació Espanyola de Pàdel resident al CN Reus Ploms. Tanmateix, la trobada ha servit per perfilar les següents tres trobades que es realitzaran durant el curs 19-20, així com les trobades de centres de Primària de la comarca. Aquest curs 18-19 les tres trobades formatives realitzades han tractat, a més del pàdel, el Cross-fit Kids a Cicle Superior i la Psicomotricitat a Educació Infantil.

Per la seva banda, els professors d’EF de Secundària han après aquest curs una mica més sobre l’esmentada Marxa nòrdica, la Competència digital aplicada a l’Educació Física i l’Educació Emocional a través de l’EF.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.