El centre de Reus viurà el 22 d’abril la primera cursa popular “Herois per l’Alzheimer”

El centre de Reus viurà el 22 d'abril la primera cursa popular

Els carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 22 d’abril a partir de les 11:00 h de la primera edició de la cursa popular “Herois x l’Alzheimer”, un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l’Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus i té l’Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte. La participació es pot fer en format de “running” o de caminada.

L’alcalde, Carles Pellicer, ha expressat la voluntat que aquest esdeveniment sigui un èxit el pròxim 22 d’abril i ha animat la ciutadania a participar-hi, ja sigui directament inscrivint-se a la jornada o bé a través de la fila zero que s’ha previst per aquelles persones que no puguin ser-hi presents o prendre-hi part. En la mateixa línia, en representació del Grup Oliva i màxim impulsor de la proposta, Fèlix Oliva, ha assegurat que les famílies i persones de totes les edats seran benvingudes a la cursa, que més enllà d’un esdeveniment competitiu té vocació de “ser una jornada lúdica i festiva on l’autèntic èxit pugui ser aconseguir un alt nombre de participants i aportacions per a la lluita contra l’Alzheimer”. És, segons Oliva, una bona ocasió per manifestar l’agraïment de la societat, les famílies i les persones afectades a totes aquelles entitats i institucions que treballen en tot allò que té a veure amb aquesta malaltia. De fet, al final de la cursa hi podran participar persones afectades per l’Alzheimer i els seus familiars.

Inscripcions
A partir del dia 22 de febrer és previst que s’obrin les inscripcions a la cursa i el 21 d’abril es portarà a terme el lliurament de dorsals. Les inscripcions es podran realitzar a les oficines de Peugeot Joaquín Oliva (carretera de Salou, km. 1) i a les dependències de Protego Crreduría de Seguros (carrer de l’Amargura, 36-38). El recorregut serà de 5 quilòmetres (corrent o caminant) i els drets de participació i aportació solidària són de 10 euros (5 euros en cas d’aportació a fila zero).

S’han programat actes paral·lels a la cursa durant la jornada del dia 22 perquè famílies i acompanyants puguin afegir-se a l’esdeveniment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.