La ciutat promociona l’oferta cultural i turística través del Vermut de Reus

La ciutat promociona l'oferta cultural i turística través del Vermut de Reus

El Vermut de Reus serà aquest 2018 el principal reclam d’una campanya de promoció de la ciutat que viatjarà per diferents fires i esdeveniments turístics de primer ordre. L’Agència de Promoció de Ciutat ha dissenyat un pla d’accions promocionals amb la complicitat dels elaboradors locals de vermut que posarà en primera línia la força i capacitat d’atracció d’un producte àmpliament conegut arreu de l’estat espanyol: el vermut de Reus. La campanya viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l’Aragó (Saragossa, Jaca i Candanchú) i Terrassa.

L’alcalde, Carles Pellicer, ha recordat que un dels objectius del Pla Estratègic de l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» per a l’any 2018 és promoure els productes de proximitat del territori donant suport a la comercialització d’aquests productes, de manera que es pugui sensibilitzar sobre el consum dels productes i promocionar les marques del territori a l’exterior.

En aquest sentit, i per posicionar Reus com a Capital del Vermut, la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat que s’han dissenyat una sèrie d’accions a l’exterior per la promoció del Vermut de Reus i de la “Ruta del Vermut de Reus”, i d’aquesta forma reforçar la seva capacitat d’atracció de turisme cultural obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme a més de la promoció de la proposta “Visit Reus” per incrementar l’estada dels visitants a Reus oferint la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat, adquirint la polsera per 12 euros.

Noves marques de vermut
A totes les accions promocionals fora de Reus, gràcies a l’aportació dels productors de Vermut de Reus, s’oferirà als visitants la degustació de tots els vermuts que formen part la marca “Vermut de Reus” (Miró, DeMuller, Yzaguirre, Cori, Rofes i les noves incorporacions Olave, Fot-li i Or del Camp, aquest últim de la Unió Agrària) maridada amb avellanes de la Unió Agrària. Diferents representants de les empreses i marques de vermut han assistit aquest dimecres a la presentació del pla d’accions de promoció d’aquest producte.

Al mateix temps, s’informarà de tot allò relacionat amb aquesta beguda centenària i de totes les experiències y activitats turístiques de la “Ruta del Vermut” que es poden realitzar a Reus per endinsar-se en el món del Vermut de Reus, activitats dirigides al públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus.

Materials en sis idiomes
Per dur a terme aquestes accions s’han produït dos mostradors amb la marca «Vermut de Reus» i «Visit Reus» que acompanyaran la resta de material promocional, editats en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus, i impulsaran la visibilitat d’aquestes dues marques.

Les localitzacions d’aquestes accions han estat triades per la seva ubicació i tenint en compte la capacitat d’atracció de turistes de diferents nacionalitats i amb un clar potencial d’esdevenir visitants de la ciutat, i així promocionar la polsera turística Visit Reus i oferir un producte que promocioni la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat.

El conjunt d’accions planificades i els indrets on es realitzaran són els següents:

  • Fira Internacional de Turisme (FITUR), IFEMA Madrid, del 17 a 21 de gener. Aquesta acció es va realitzar en el marc de col·laboració amb l’Aliança turística Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca. És una acció adreçada a professionals i touroperadors de la zona que disposen de l’espai de reunions del Patronat de turisme de la Costa Daurada.
  • Andorra, VallNord (estació de Pal) i Centre Comercial Illa Carlemany, del 16 al 18 de febrer. L’acció es desenvoluparà els dies 16 i 17 de febrer, de 19 a 21 h, al Centre Comercial Illa Carlemany amb un concert vermut i els dies 17 i 18 de febrer a les pistes d’esquí de Pal a VallNord, amb degustació de vermut de 12 a 15 h. Aquesta acció està adreçada al públic francès, rus, andorrà, estatal i català.
  • Candanchú i Jaca, els dies 3 i 4 de març de 12 a 16 h a peu de pistes de Candanchú on es farà una degustació de vermut acompanyat de música. L’objectiu d’aquesta acció és captar visitants de Navarra, Aragó i Sud de França.
  • Madrid. Centre Blanquerna de la Generalitat i Mercado de San Anton, del 21 al 23 d’abril. Coincidint amb la Setmana de la Cultura Catalana els assistents del Centre Blanquerna podran conèixer totes les marques de “Vermut de Reus”. Paral·lelament, i aprofitant la gran afluència de públic al Mercado de San Anton, ubicat al barri de Chueca, de les 12h a les 15 h es farà degustació de Vermut i promoció de la ciutat.
  • Fira Modernista de Terrassa, 11, 12 i 13 de maig, es tracta de la fira modernista més important de tot l’estat i les activitats organitzades transporten als visitants a l’època del Modernisme. Com cada any, Reus és una de les ciutats convidades amb estand propi per promocionar el modernisme de la ciutat i oferir degustació de Vermut. Fruit de la bona relació amb l’oficina de turisme de Terrassa, també s’ofereixen degustacions de Vermut a la finalització de les visites guiades als diferents espais modernistes de la ciutat.
  • Festival del Vermut als jardins del Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona, 12 i 13 de maig i Festival del Vermut al Teatro Goya de Madrid, els dies 20 i 21 d’octubre. Als dos festivals, la marca Vermut de Reus estarà present amb un estand promocional, amb l’objectiu de donar a conèixer i posicionar les cinc marques entre un públic molt fidel a tot el relacionat amb el vermut, ja que durant el festival es presenten les darreres novetats al voltant del món d’aquesta beguda.
  • Saragossa. Del 8 al 10 de juny es farà una ruta de degustació de les marques de Vermut de Reus i promoció de la ciutat a diferents establiments del “Tubo” a l’hora del Vermut.

A banda de totes aquestes accions de promoció exterior, també s’han planificat un seguit d’accions que promocionaran la Marca «Vermut de Reus» i «Visit Reus» aprofitant alguns dels principals actes i esdeveniments que hi ha a la ciutat com els congressos i convencions de la FiraReus i els esdeveniments esportius i culturals de la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.