El CF Reus posa a la venda els abonaments de mitja temporada

El CF Reus ha donat a conèixer aquest dijous els preus dels abonaments de mitja temporada per veure els partits de l'equip a l'Estadi de la segona volta. Es poden adqurir a la CF Reus Store del centre comercial El Pallol, a partir de 25 euros, en una escala de preus en funció de l'edat, per poder tenir un seient fix. A més, tots els nous abonats, de la mateixa manera que els abonats de tota la temporada, tindran preferència per mantenir el mateix seient la temporada vinent. En el cas dels abonaments, els preus per a aficionats entre els 0 i 14 anys és de 25 euros als gols; 30 a lateral; 44 a tribuna baixa i 62 a l'alta. Si el seguidor té entre 15 i 21 anys, el preu és de 50 euros a gol; 60 a lateral; 88 a tribuna alta i 123 a tribuna alta. Si s'és major de 21 anys, el preu de l'abonament és de 100 euros a gol; 120 a lateral; 175 euros a tribuna baixa i, finalment, 245 euros a tribuna alta. De passada, s'han posat a la venda els carnets 'Soc del Reus' de mitja temporada, que permetrà als aficionats accedir al camp a tots els partits de casa, però sense tenir un seient fix, havent de recollir l'entrada de partit els dies previs a la Botiga del CF Reus o el mateix dia de partit a les taquilles de l'Estadi. En aquest cas, i a partir dels 21 anys, el preu del carnet és de 50 euros als gols; 60 a lateral; 88 a tribuna baixa i 123 a tribuna alta.

El CF Reus ha donat a conèixer aquest dijous els preus dels abonaments de mitja temporada per veure els partits de l’equip a l’Estadi de la segona volta. Es poden adqurir a la CF Reus Store del centre comercial El Pallol, a partir de 25 euros, en una escala de preus en funció de l’edat, per poder tenir un seient fix.

A més, tots els nous abonats, de la mateixa manera que els abonats de tota la temporada, tindran preferència per mantenir el mateix seient la temporada vinent. En el cas dels abonaments, els preus per a aficionats entre els 0 i 14 anys és de 25 euros als gols; 30 a lateral; 44 a tribuna baixa i 62 a l’alta. Si el seguidor té entre 15 i 21 anys, el preu és de 50 euros a gol; 60 a lateral; 88 a tribuna alta i 123 a tribuna alta. Si s’és major de 21 anys, el preu de l’abonament és de 100 euros a gol; 120 a lateral; 175 euros a tribuna baixa i, finalment, 245 euros a tribuna alta.

De passada, s’han posat a la venda els carnets ‘Soc del Reus’ de mitja temporada, que permetrà als aficionats accedir al camp a tots els partits de casa, però sense tenir un seient fix, havent de recollir l’entrada de partit els dies previs a la Botiga del CF Reus o el mateix dia de partit a les taquilles de l’Estadi. En aquest cas, i a partir dels 21 anys, el preu del carnet és de 50 euros als gols; 60 a lateral; 88 a tribuna baixa i 123 a tribuna alta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.