Challenge Salou 2020 cancel·lat

Challenge Salou 2020 cancel·lat

L’organització ofereix als triatletes diferents solucions per a gestionar la seva inscripció

A un mes de celebrar-se el CHALLENGESALOU 2020, l’organització anuncia la cancel·lació definitiva d’aquesta edició. Una decisió que s’ha pres després d’analitzar totes les circumstàncies i veure la impossibilitat de poder realitzar aquest important esdeveniment amb totes les garanties.

En el context actual, s’ha observat que no es podia seguir endavant amb la edició de 2020. Segons l’organització, un esdeveniment amb restriccions en circuits, sense públic, sense activitats paral·leles, sense cerimònies, es convertiria en un espectacle massa diferent. Es tracta d’una decisió difícil, però també la més responsable i assenyada.

Jort Vlam, director general de CHALLENGEFAMILY, argumenta que “és trist haver de cancel·lar CHALLENGESALOU 2020, però per desgràcia és l’única opció i la més correcta per a mantenir als nostres atletes i les seves famílies fora de perill. Estem contents que des de CHALLENGESALOU s’ofereixin opcions de cancel·lació molt justes, sobretot tenint en compte el moment en què es produeix la cancel·lació”.

Jort vol agrair a l’equip humà de CHALLENGESALOU, a la ciutat, a l’equip de govern i als sponsors, l’esforç realitzat fins a últim moment per a poder celebrar aquest esdeveniment de triatló. També vol donar les gràcies als atletes per confiar amb la franquícia CHALLENGE, desitjant veure’ls de nou a Salou el 2/3 d’octubre de 2021.

CHALLENGESALOU reconeix la confiança de les persones que tenien previst participar aquest any i demana perdó per a tots els canvis que s’han produït durant els últims mesos a causa de la crisi sanitària. Per aquest motiu, l’organització ha enviat un correu electrònic a tots els participants amb diferents solucions per a gestionar la seva inscripció.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.