Les botigues de reus aposten pel servei a domicili

Les botigues de reus aposten pel servei a domicili

Molts establiments associats a la Unió de Botiguers de Reus complementen la seva oferta amb aquest servei, adaptant-se a la situació actual

La Unió de Botiguers de Reus ha publicat un recull de tots els establiments associats que compten amb el servei a domicili per facilitar les compres i evitar desplaçaments. D’aquesta manera es pot gaudir del comerç de proximitat de les botigues de Reus amb un servei més còmode i adaptat a les circumstàncies actuals.

Per tal d’adaptar-se a les noves mesures de seguretat i salut per contenir la pandèmia de la Covid-19 a la ciutat, els establiments associats a la Unió de Botiguers de Reus han treballat per incloure el servei a domicili a la seva oferta, d’aquesta manera es podran rebre a casa els millors productes de la ciutat.

Al web de la UBR www.ubr.cat es pot consultar la llista de botigues que també s’ha enllaçat als perfils a xarxes socials de l’entitat. D’altra banda, s’espera que el nombre de comerços que ofereixen aquest servei s’ampliï amb noves incorporacions.

L’entitat representant del comerç de tota la ciutat de Reus insta a tothom a apostar pel comerç de proximitat i local. També fa una crida a la responsabilitat del comerç, l’hoteleria, els serveis i també de la ciutadania per respectar les recomanacions i demana que s’actuï de forma responsable per acabar amb el rebrot que pateix la ciutat i amb la pandèmia.

La UBR al costat del comerç de la ciutat

La Unió de Botiguers de Reus és una associació que vetlla per la defensa, promoció i representació dels establiments de tota la ciutat de Reus. Des del 1975 treballa per consolidar el present i futur del comerç reusenc, feina que en moments com els actuals es fa més necessària que mai, per protegir i reivindicar el comerç local i de proximitat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.