“Chris the swiss”, al Documental del Mes de febrer del CIMIR

CIMIR Reus

Ell Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus CIMIR acollirà aquest dijous 20 de febrer a les 19:00 h la projecció del Documental del Mes de febrer. El film que es passarà en aquesta ocasió és “Chris the swiss”, una obra de la directora Anja Kofmel que ha estat guardonada amb diversos premis.

2020La pel·lícula està protagonitzada per Christian Wütenberg, un periodista suís, decideix anar a cobrir el conflicte dels Balcans un cop esclata la guerra de Iugoslàvia. El 1992 es troba el seu cos a Vukovar (Croàcia), uniformat com un mercenari que pertany al Primer Batalló de Voluntaris Internacionals. Gairebé trenta anys més tard, Kofmel decideix reunir diferents testimonis per investigar quines van ser les motivacions que van portar el seu cosí de 27 anys a la guerra, creant un projecte animat que narra els seus últims dies.

La pel·lícula és suïssa i dura 94 minuts. S’emetrà en versió original (anglès, alemany i suís), subtitulada en català. L’entrada és gratuïta per a tots els assistents, tot i que s’ha de tenir en compte que no és recomanable per a menors de 16 anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.