Cicle ‘Emprèn Talent’

La regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació programa una nova xerrada del cicle Emprèn Talent’ el 28 de febrer, a les 19 hores, al Castell del Cambrer. Sota el títol “Fracàs: viure’l i aprendre’n”, la consultora i formadora Bibi Villa abordarà què és i què significa el fr acàs a l’emprenedoria; com gestionar-lo, saber perquè s’ha produït, solucions per evitar-lo i fórmules per superar-lo.

Bibi Villa és formadora i consultora sobre desenvolupament personal i d’equips i coach de lideratge, benestar i talent. Treballa molt a fons l’autoconeixement, la mentalitat, el lideratge, la gestió emocional, les relacions laborals, la comunicació per aconseguir que tothom aporti els seus valors com a líders i com a membres d’un equip. Defensa un humanisme extrem a les organitzacions on les persones són el valor més gran i on aporta consultoria i formació per al desenvolupament de la grandesa i del talent que veu en totes les persones per al creixement de les empreses. És professora associada al Màster de Direcció d’empreses i al Màster d’emprenedoria i innovació de la URV. També és la creadora, l’any 2012, de Felizmente en el Trabajo (www.felizmenteeneltrabajo.es) empresa de consultoria y formaci&oacute ; en Cultura Emocional, creativitat i innovació, comunicació i persuasió. 

Previ a la xerrada hi participarà, exposant la seva pròpia experiència en el món de l’emprenedoria, el psicòleg Adrià Cabestany. L’acte també comptarà amb una breu introducció a càrrec del regidor d’Empresa, Ocupació i Formació, Òscar Subirats, i la conducció de la periodista Verònica Tapias. 

‘Emprèn Talent’ és un cicle bimensual en què es combina l’experiència de ponents destacats de diversos àmbits relacionats amb el sector empresarial amb casos d’èxit de persones emprenedores. Es tracta d’una iniciativa que pretén apropar els valors de l’emprenedoria a tot tipus de perfils. Des dels usuaris del Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria de l’Ajuntament de Reus; a les persones emprenedores amb el seu negoci ja en marxa o a la ciutadania que estigui interessada en la matèria. L’objectiu final és donar més eines a tothom qui estigui interessat a fer realitat el seu projecte de negoci.

Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia, de forma gratuïta, al següent enllaç: https://inscripcions.reus.cat/efo2802

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.