Nou espai per a la promoció econòmica

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement, posa a disposició del sectors productius de la ciutat un nou espai per donar suport a la promoció econòmica. Ha tingut lloc la inauguració de l’espai en un acte que ha comptat amb la benvinguda de l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita; la presentació dels serveis i projectes per a empreses que s’hi ofereixen per part del regidor de l’àrea, Josep Baiges, i una taula rodona sobre nous models de lideratge i innovació amb Bea Mesas, de Incapto Coffee i Marta Sol, de Needcarhelp.

El nou espai, ubicat a REDESSA Viver, al camí de Valls, 81-87, es posa en marxa amb la voluntat de facilitar la proximitat i l’eficiència de les seves actuacions vers les empreses. En aquest sentit, ofereix els següents serveis:

 • Consolidació i reorientació de models de negoci
 • Suport a la innovació
 • Impuls a la transformació digital i l’economia verda
 • Assessorament en finançament i internacionalització d’empreses
 • Transmissió empresarial
 • Prototipatge d’idees
 • Impuls i millora dels polígons d’activitat econòmica
 • Col·laboració amb agents econòmics

Les noves instal·lacions ja funcionen des de fa algunes setmanes i han acollit tallers pràctics sobre com elaborar un pla d’innovació a l’empresa o com exportar amb èxit.

Al costat del teixit productiu
Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement es concreta l’estratègia municipal que té com a objectiu incidir en l’espai econòmic de la ciutat i de l’entorn immediat, ja sigui amb accions adreçades directament a dinamitzar el teixit productiu o amb l’impuls i l’organització directa d’esdeveniments que puguin tenir un impacte directe en termes de creixement econòmic generador d’ocupació.< /p>

Des del coneixement de la realitat dels sectors econòmics locals i de les perspectives d’evolució, així com dels factors que en poden condicionar el desenvolupament, l’Ajuntament assumeix un paper actiu que passa per donar suport a la creació, reorientació, consolidació, acceleració i internacionalització de l’activitat econòmica a través de l’acompanyament i el suport econòmic, definint línies estratègiques de futur per a sectors estratègics i apostant per la creativitat, sostenibilitat i la innovació. Afegint els seus esforços als del conjunt dels agents econòmics i socials, i aprofitant la seva capacitat com a institució per establir aliances i sinergies i assumir la tasca d’interlocució, comunicació i fins i tot lideratge en projectes amb altres entitats i institucions, ja sigui de l’àmbit nacional, estatal o europeu.

Aquesta voluntat genèrica de l’Ajuntament d’incidir en la dinàmica econòmica local es concreta en tres grans línies de treball:

 • Consolidar el teixit econòmic
 • Potenciar i desenvolupar nous sectors d’activitat
 • Projectar Reus com a ciutat referent en la creació d’activitat i la innovació
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.