Cicle ‘Llegim Teatre, un recorregut per la literatura universal’ al Centre de Lectura

La Biblioteca del Centre de Lectura i el Col·lectiu En Veu Alta organitzen el cicle «Llegim Teatre. Un recorregut per la literatura universal», una activitat de promoció lectora que es convocarà trimestralment. La proposta s’inclou en la programació del Campus Extens de la URV a Reus.

El cicle abordarà autors fonamentals de la dramatúrgia universal amb la intenció d’apropar-los a un públic interessat en el teatre i la literatura. El format de la lectura serà d’una hora de durada amb una introducció inicial.

La primera sessió, «Henrik Ibsen: Casa de nines», tindrà lloc dilluns 14 de novembre, a les 19.00. La direcció i presentació anirà a càrrec de Dolors Esquerda i la lectura de l’obra la duran a terme Jordi Francesch, Francina Baldrís, Jordi Pàmies i Montserrat Auqué. Casa de nines és l’obra més traduïda del dramaturg noruec Henrik Ibsen (1828-1906), la més representada i la més discutida. És un drama en el qual l’autor parla de drets humans, de la condició de la dona i, sobretot, de l’individualisme.

La següent sessió serà el 23 de gener amb la lectura de L’os de Txékhov. També s’està preparant per al 22 de maig la lectura d’una obra de Molière amb motiu de la commemoració, el 2023, dels 350 anys de la seva mort.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.