Cambrils Batega lliura els 14.250 € recaptats a les fundacions Fero i Miquel Valls

El projecte musical “Cambrils Batega: Rock & Cor” ha lliurat els 14.250 euros recaptats amb el concert solidari a les dues fundacions beneficiàries: la Fundació Fero (investigació per un futur sense càncer) i la Fundació Miquel Valls (Esclerosi Lateral Amiotròfica).  

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein Bosquet; la presidenta de la Coral Verge del Camí, Lídia Utset Badiella; el director de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Francesc Sànchez Macías, i representants de la Fundació Miquel Valls, Montse Trullén, i de la Fundació Fero, Rubén Ventura.  

El concert solidari organitzat per la Coral Verge del Camí, l’Escola Municipal de Música i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils es va portar a terme el passat 10 de juliol als Jardins del Parc Samà amb l’aforament complet. Un total de 800 persones van gaudir de la proposta musical dirigida per Robert Faltus que va unir les veus d’un centenar de cantaires acompanyats d’una banda de rock. 

L’alcalde de Cambrils ha afirmat que l’Ajuntament de Cambrils havia d’estar al costat d’aquesta iniciativa de la coral perquè compartia plenament els interessos de Cambrils com a ciutat solidària. Seguidament, la directora de la coral ha agraït totes les col·laboracions rebudes i ha recordat els moments més emotius del concert com la interpretació de Bohemian Rhapsody de Queen, entre altres temes clàssics de rock i pop.  

Per la seva banda, el director de l’Escola de Música ha valorat molt positivament l’experiència de l’alumnat que forma els cors Adagio, Vivace i Vivace Cambra i ha apostat per la continuïtat del projecte. Finalment, els representants de les dues fundacions han agraït la realització del projecte solidari i l’aportació econòmica que els permetrà seguir millorant la qualitat de vida de les persones afectades i avançar en la investigació. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.