El cicle Vermusic als jardins de l’Institut Pere Mata

vermusic_pere_mata_general

El Quintet Agartha ha estat el protagonista del concert del cicle Vermusic que s’ha fet aquest dijous 13 de juliol a les 21h als jardins de l’Institut Pere Mata, organitzat en el marc de la celebració de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i amb el patrocini de Vermuts Miró. Amb aquesta actuació s’ha tancat la programació del cicle durant l’estiu que tornarà a la tardor.

Aleix Bové (guitarra), Sara Sambola (veu), Gerard Marsal (saxo i flauta travessera), David Carniver (baixista) i Curro Linares (percussió) són els músics que formen el Quintet Agartha i han presentat un concert d’estil flamenc amb influències dels països i músiques mediterrànies, interpretat amb la veu suau i suggeridora de Sara Sambola que canta en diferents llengües.

El cicle té com a particularitat que es fa en espais patrimonials singulars. Les entrades són gratuïtes, però s’han d’haver reservat prèviament al telèfon 977 010 200. S’han fet concerts a la Casa Navàs, al saló noble del Palau Bofarull o del Círcol, al pati de l’Institut Salvador Vilaseca i, en aquesta ocasió, i gràcies a la col·laboració de l’Institut Pere Mata, el concert s’ha fet als jardins del Saló Noble del Pavelló dels Distingits.

El cicle Vermusic als jardins de l’Institut Pere Mata
Puntua aquest article!