REPSOL PATROCINA EL FITT 2017

FIIT 2017
  • Repsol i la Sala Trono de Tarragona han firmat un nou conveni de col·laboració per tal d’impulsar les activitats que Sala Trono realitza per promoure l’art i la cultura al territori.
  • En aquesta ocasió, Repsol contribueix a l’organització del IV Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT 2017) i, amb una aportació de 35.000 euros, n’és el patrocinador oficial.

Repsol dóna suport al FITT des dels seus inicis, i a la primera edició del Festival (2011), va patrocinar l’espectacle de la companyia italiana de Luciano Melchiona que ara obre el festival.  

El director del FITT, Joan Negrié, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han signat avui el conveni de col·laboració entre Repsol i La Sala Trono, pel Festival Internacional de Teatre de Tarragona. La signatura s’ha realitzat durant la presentació de l’obra DIGNITÀ AUTONOME DI PROSTITUZIONE (DADP), i ha comptat amb la participació especial del director i diversos actors d’aquesta.

DIGNITÀ AUTONOME DI PROSTITUZIONE (DADP), de Luciano Melchionna i Betta Cianchini, inaugurarà la quarta edició del FITT els dies 14 i 15 de juliol a les 21:30 h. al teatre Metropol.

FIIT 2017El Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), organitzat per la Sala Trono amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat, i el patrocini de Repsol, tindrà lloc entre els dies 14 i 23 de juliol a diferents teatres i espais de la ciutat de Tarragona.

La quarta edició del FITT manté l’objectiu de ser un punt de trobada de nous llenguatges escènics i una porta oberta a nous talents a nivell nacional i internacional. Repsol és el patrocinador oficial del IV Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT 2017) i contribueix a la seva organització amb una aportació de 35.000 euros.

Des de fa més de 14 anys, la Sala Trono contribueix a augmentar i professionalitzar el panorama cultural al Camp de Tarragona, i facilita al públic l’accés a les arts contemporànies.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquest acte i, en definitiva, aquest compromís, encaixa en el marc de les especials relacions que la companyia manté amb la ciutat de Tarragona, i s’afegeix a les col·laboracions que es duen a terme amb l’ajuntament i amb entitats de Tarragona. Repsol ha establert amb la ciutat una relació de confiança i col·laboració i manté compromisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes, la qual cosa conforma un important entramat de cooperacions amb el teixit associatiu de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.