El CIMIR obre els dimarts amb projeccions, tallers i xerrades

El CIMIR obre els dimarts amb projeccions, tallers i xerrades

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus ofereix a partir del mes de març una programació estable cada setmana amb el cicle «Els Dimarts al Centre de la Imatge Mas Iglesias», que inclou tallers, conferències, cursos i projeccions, amb l’objectiu comú de promoure el tractament de la imatge des de totes les vessants.

El cicle es farà durant els mesos de març, abril i maig, des de les 11:00h fins a les 20:00h ininterrompudament i amb la possibilitat, fins i tot, de dinar-hi ja que s’hi instal·laran food trucks al jardí del CIMIR. La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha explicat que «la nostra idea és crear activitat estable i ininterrompuda per a tots els públics i gustos, i marcar un dia de referència a la setmana perquè tothom conegui que els dimarts el CIMIR té les portes obertes a tothom».

L’activitat s’ha pensat en cicles de manera que, d’11:00 a 13:00h es du a terme «Pous de memòria» un espai perquè la gent gran pugui participar en millorar la informació de les imatges de què disposa el CIMIR. Cada dimarts s’ha seleccionat un tema diferent: esport, vermut, catalanisme, transports públics i privats, canvis urbanístics, l’església en temps del franquisme, Festa Major, excursionisme o la vida als masos, per exemple.

De 16:00 a 19:00h es faran tallers i cursos, sota el lema «Aprèn!», el primer dels quals serà sobre Laboratori fotogràfic, dirigit per Josep Maria Ribas Prous i Llorenç Herrera. També s’ha programat un taller de fotografia a les xarxes socials, un curs de Lightroom, dirigit per Enric Blasco, i un taller de coneixements bàsics per a la creació d’audiovisuals. Alguns dels cursos són de pagament i altres gratuïts, però en tots cal reserva prèvia al correu electrònic cimir@reuscultura.cat o al telèfon 977 010 665.

Finalment, de 19:00h a 20:00h es durà a terme l’activitat «Inspira’t». Seran diferents converses amb persones que tenen experiència en diversos àmbits al voltant de la imatge i que inclourà en alguns casos el passi de documentals.

Dríptic del dimarts El CIMIR

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.