Una cinquantena de participants desafia el mal temps a la Selva i corre la II Cursa de l’Aigua

Una cinquantena de participants desafia el mal temps a la Selva i corre la II Cursa de l’Aigua

Arnau Ollé, Laura Pallejà, Ammar Djeloudi i Ingrid Braña han vençut en les proves d’adults celebrades en la zona escolar de la Rasa Abel Ferrater

Desafiant el mal temps, amb pluja i vent considerables, una cinquantena de corredors i corredores han pres part aquest dissabte en la II Cursa de l’Aigua, una prova celebrada a la Selva del Camp per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua i que ha estat organitzada per Comaigua i el Consell Esportiu del Baix Camp. Així, Arnau Ollé i Laura Pallejà han estat els guanyadors de la cursa llarga d’adults, mentre que Ammar Djeloudi i Ingrid Braña s’han imposat en la cursa curta. A més, també s’han disputat a la zona escolar de la Rasa Abel Ferrater curses per als infants.

La prova, que ha arribat a la seva segona edició i ha estat fidel cent per cent al seu nom, ha registrat finalment una participació de quasi 40 atletes sèniors, una xifra que s’ha vist afectada per l’adversa climatologia. Els participants podien triar entre els 5.675 o els 3.100 metres de distància. La prova llarga masculina ha acabat amb la victòria del corredor selvatà Arnau Ollé (26’25”), completant el podi Andreu Ayllón (30’’32”) i Òscar Montserrat (30’42”). En fèmines, la també corredora local Laura Pallejà (34,56”) s’ha imposat per davant de Clara Fontgivell (37’33”) i Aina Roigé (45’28”).

Pel que respecta a la cursa curta, en homes el vencedor ha estat Ammar Djeloudi (Salou), amb una marca de 25’21”, seguit de Sergi Camafort (27’04”), mentre que en dones la primera ha estat Ingrid Braña (Vilaplana), amb 25’28”, seguida d’Eva Melero (25’28”) i Judit Fontanillas (26’14”).

En les curses d’infants, on els més petits havien de còrrer acompanyats d’un adult, els guanyadors han estat el següents atletes: Oxana Bonjorn (Col·legi Santa Teresa), en cadet femení; Andreu Sancho (Escola Abel ferrater), en aleví masculí; Kenai Marton (Escola Marinada), en benjamí masculí; Maria Djeloudi (Escola Voramar), en benjamí femení; Leyre Subíes (Escola Mas Clariana), en prebrenjamí femení; i Emma Ahumada (Escola Montsant), en mini femení.

La II Cursa de l’Aigua tenia el propòsit final que tothom prengui consciència sobre el bon ús de l’aigua en la vida diària.

Arnau Ollé, Laura Pallejà, Ammar Djeloudi i Ingrid Braña han vençut en les proves d’adults celebrades en la zona escolar de la Rasa Abel Ferrater

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.