Reus Promoció intensifica l’activitat promocional per Setmana Santa

Reus Promoció intensifica l’activitat promocional per Setmana Santa

L’Agència de Promoció de Ciutat intensifica la seva activitat promocional per Setmana Santa oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per aquells dies de vacances. Reus Promoció dóna suport a la Setmana Santa de Reus pel seu caràcter d’acte tradicional i molt arrelat a la ciutat, amb interés i capacitat d’atracció turística. El període de Setmana Santa és també una bona època per a la promoció de Reus, ja que hi ha una gran afluència de visitants que passen les seves vacances a la Costa Daurada i aprofiten aquests dies per visitar la ciutat.

«Visit Reus»
Durant la Setmana Santa es promocionarà la visita al patrimoni de la ciutat, i especialment la polsera turística «Visit Reus», que permet l’accés a 5 espais culturals de la ciutat a un preu reduït. La polsera inclou la visita al Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de la Prioral i les exposicions del Museu de la plaça de la Llibertat i del raval Santa Anna, tot a un preu especial de 12€ (tarifa adults), 8€ (jublilats i joves de 9 a 14 anys) i gratuïta per a nens fins a 8 anys. Els indrets que formen part del «Visit Reus» no necessiten reserva prèvia i es poden visitar en diferents die s, en un període màxim de sis mesos

Horaris especials de visita
Per facilitar la visita al patrimoni més destacat de la ciutat en temporada de vacances, s’ha ampliat l’horari dels espais, que oferiran uns horaris especials d’obertura durant aquests dies. Com a novetat d’aquesta Setmana Santa, s’incorpora als llocs de visita el campanar de l’església prioral de Sant Pere.

  • «Pavelló de distingits» de l’Institut Pere Mata: A banda dels dissabtes, en horari habitual de 12 a 14 h i de 16 a 18, el pavelló també es podrà visitar el dimarts dia 27, el dimecres 28 i dijous 29 de març en aquest mateix horari. El divendres 30 de març (Divendres Sant), el diumenge 1 i el dilluns 2 d’abril (Dilluns de Pasqua), també es podrà visitar en horari de matí, d’11 a 14 h. Visita amb audioguia.
  • El campanar de l’església prioral de Sant Pere, es podrà visitar els mateixos dies i en els mateixos horaris que el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata
  • El Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius d’10 a 14 h. Recordar doncs que el Divendres Sant, el Diumenge i el Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí, en l’horari habitual dels dies festius, de 10 a 14 h.
  • Casa Navàs, que a banda de les visites habituals dels dissabtes, la casa Navàs també es podrà visitar el dimarts 26, el dimecres 27 i el dijous 29 de març a les 10’30 h, 11’30 h i 12’30 h. És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

Accions de promoció
A l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre i del carrer de Sant Joan, es repartirà i es farà difusió del programa d’actes de la Setmana Santa reusenca. El programa també es podrà descarregar de les pàgines web de Reus Promoció (reuspromocio.cat) i de l’Ajuntament de Reus (reus.cat), i amb traducció al castellà, francès i anglès.

Durant els dies de Setmana Santa s’intensifica el repartiment de material promocional de Reus als principals hotels, càmpings i oficines de turisme de la costa. En aquest repartiment especial, també s’inclou el programa dels actes principals de la Setmana Santa reusenca.

«Ruta del Vermut de Reus»
Durant aquests dies de vacances també es realitzaran diferents activitats de la «Ruta del Vermut de Reus» I altres visites al patrimoni, organitzades totes elles per empreses privades, de les que Reus Promoció també farà difusió. És imprescindible reservar amb antelació directament als organitzadors de cada activitat.

  • Dissabte 31 de març a les 10.30h: Reus Secret. Organitza: La teva ruta www.latevaruta.com. Aquesta és l’última activitat incorporada a la «Ruta del Vermut de Reus». La seva estrena serà el dissabte 31 a les 10.30 h.
  • Dissabte 31 de març a les 11.30h: Visita a la ruta «Reus, bressol del vermut» . Organitza: Còdol Educació. www.codoleducacio.com
  • Dissabte 31 de març a les 12h: Visita teatralitzada al «pavelló dels distingits» de l’Institut Pere Mata. Organitza: Còdol Educació. www.codoleducacio.com
  • Diumenge 1 d’abril a les 12h: Visita guiada al Museu del Vermut i tast de vermut. Organitza: Museu del Vermut. www.museudelvermut.com
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.